Табачник задоволений цьогорічною вступною кампанією « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Табачник задоволений цьогорічною вступною кампанією
2-08-2011

Без черг і без невдоволень відбулася вступна кампанія. Таку заяву зробив профільний міністр Дмитро Табачник на прес-конференції у вівторок.

Серед цьогорічних переваг міністр назвав можливість електронного подання документів та збільшення термінів їхнього прийому.

Зі слів Табачника, до міністерства не надійшло жодного повідомлення про випадки хабарництва у вишах: "За станом на 2 серпня жодного такого факту ні в міліцію, ні до служби безпеки, ні до органів податкової служби не надходило"- заявив він.

При цьому міністр відзначив, що громадські спостерігачі також не зафіксували таких фактів. Міністр висловив надію, що інформації про такі факти не буде.

Нагадаємо, що 19 липня співробітники міліції затримали главу екзаменаційної комісії одного з університетів Дрогобича Львівської області за підозрою в отриманні хабара за вступ до ВНЗ.

30 липня на сайті Генеральної прокуратури України з'явилася інформація про те, що старший викладач одного з харківських ВНЗ узяв на себе роль посередника між абітурієнтами і особами, які, нібито, за певну суму були згодні гарантувати вступ на бюджетну форму навчання. Гарантією вступу повинна була стати сума в 10 тис. грн.

27 липня викладач одного з технікумів Рівного був затриманий "на гарячому" при отриманні хабара в сумі 2 тис. доларів за вступ до ВНЗ. Абітурієнт звернувся із заявою до міліції за декілька днів до передачі хабара.

Нині у вступній кампанії - наступний етап.
Абітурієнти мають 5 днів, щоби надати оригінали документів у виші.

Терміни цьогорічної кампанії змінюватися не будуть наголосив міністр відмітивши при цьому, що "керівники вищих навчальних закладів вже третій день поспіль штурмують міністерство з абсолютно фарисейською ідеєю: "А давайте продовжимо терміни вступної кампанії". Цього не буде ні за яких умов, нема де пилососити, нема де кого шукати і агітувати, тому терміни лишаться такі, як вони були оприлюднені".

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів