15-16 березня у Києві відбудеться науково-практична конференція


15-16 березня 2011 року у Залі Вченої Ради 1-го корпусу Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" (НТУУ "КПІ") відбудеться науково-практична конференція "Ukr-Power" на тему: "Відхід від газової залежності. Альтернативна та відновлювальна енергетика. Проблеми, перспективи, інвестиції".


На конференції будуть розглянуті актуальні питання ефективного використання газу, альтернативних та відновлювальних джерел енергії, енергозбереження, екології, представлені новітні енергоефективні технології та обладнання, інвестиції.

До участі в конференції запрошені міністри та представники профільних міністерств України, Державне агество з інвестицій та управління національними проектами, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України, Асоціація міст України, представники теплокомуненерго, науково-дослідні, проектні інститути, а також представники профільних кафедр ВНЗ, заводів-виробників обладнання, представників інофірм, монтажні організації, комерційні банки, а також ЗМІ.

Тематика конференції:

- Енергоефективне обладнання і технології
- Парові казани
- Пальники на різних видах палива
- Технології спалювання палива і питання екології
- Турбіни газові і парові, ГПУ, ГПД
- Когенерація
- Альтернативні й відновлювальні джерела енергії
- Очищення промислових стічних вод
- "Зелений" тариф
- Інноваційні та інвестиційні проекти в галузі енергозбереження.




Огигінал новини «15-16 березня у Києві відбудеться науково-практична конференція» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=967
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php