Польські вузи визнають міжнародні мовні сертифікати


Нещодавнє дослідження Кембриджського університету показує різке зростання числа польських вищих навчальних закладів, які визнають переваги міжнародних сертифікатів з англійської мови.

Дослідження, проведене в серпні цього року, показує, що 113 вищих навчальних закладів у Польщі, в даний час, визнають сертифікати з англійської мови ESOL Кембриджського Університету.

Ці сертифікати все частіше використовуються польськими студентами, щоб отримати звільнення від курсу англійської мови або в кінці року не здавати іспити.

Розробники іспиту Cambridge ESOL, які проводили дослідження, кажуть, що це значний прорив у відносинах між Кембриджем та польськими університетами.

"Польські студенти, які мають сертифікат Кембріджського університету з англійської мови - Cambridge ESOL, довели свої здібності, які визнаються у всьому світі", - говорить Ерік Яворський, менеджер з маркетингу Cambridge ESOL в Польщі.

"Це відкриває цілий світ можливостей для навчання за кордоном і дає амбітним полякам конкурентну перевагу на ринку праці в світі", - вважає Яворський.

113 університетів в Польщі, які брали участь у дослідженні, приєднаються до 11000 організацій по всьому світу, які визнають сертифікати Cambridge ESOL.




Огигінал новини «Польські вузи визнають міжнародні мовні сертифікати» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=854
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php