КМУ: Про утворення Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку


Кабінет Міністрів України
Розпорядження


від 19 серпня 2020 р. № 1042-р
Київ


Про утворення Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку



1. Погодитися з пропозицією Міністерства освіти і науки щодо: утворення Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку з віднесенням його до сфери управління Міністерства освіти і науки;

реорганізації Одеської національної академії зв’язку імені О. С. Попова (код згідно з ЄДРПОУ 01180116) та Вищого навчального закладу “Одеська державна академія технічного регулювання та якості” (код згідно з ЄДРПОУ 35178067) шляхом приєднання їх до Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку.

2. Взяти до відома, що здобувачі вищої освіти та інші особи, які навчаються в Одеській національній академії зв’язку імені О. С. Попова та Вищому навчальному закладі “Одеська державна академія технічного регулювання та якості”, продовжують навчання у Державному університеті інтелектуальних технологій і зв’язку.

3. Витрати, пов’язані із зазначеною реорганізацією, здійснити в межах бюджетних призначень, передбачених Міністерству освіти і науки для підготовки кадрів.

Прем’єр-міністр України
Д. ШМИГАЛЬ

Інд. 73



Огигінал новини «КМУ: Про утворення Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6620
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php