ФПУ: Інформація щодо погашення заборгованості за виконане у попередні роки державне замовлення


На адресу Федерації профспілок України надійшов лист від Міністерства економічного розвитку і торгівлі України щодо заборгованості за виконане у попередні роки державне замовлення станом на 01.08.2014 р.

У документі зазначається, що Мінекономрозвитку здійснює моніторинг існуючої заборгованості та стану її погашення на підставі оперативної інформації, отриманої від державних замовників – розпорядників бюджетних коштів.

Станом на 01.08.2014 року відбулося погашення боргів за виконання державного замовлення головними розпорядниками бюджетних коштів на суму 28480,142 тис. гривень, або на 46,38% від загального обсягу заборгованості. Залишок загальної заборгованості становить 32928,204 тис. гривень. Найбільша заборгованість залишається за Держкомтелерадіо (14113,7 тис. грн.), Міністерством культури (8391,5 тис. грн.) та Міністерством освіти і науки (7381 тис. грн).

З текстом листа можна ознайомитись тут:

ФПУ: Інформація щодо погашення заборгованості за виконане у попередні роки державне замовлення ( /prog/data/upimages/fpu1.JPG )
ФПУ: Інформація щодо погашення заборгованості за виконане у попередні роки державне замовлення ( /prog/data/upimages/fpu2.JPG )
ФПУ: Інформація щодо погашення заборгованості за виконане у попередні роки державне замовлення ( /prog/data/upimages/fpu3.JPG )

fpsu.org.ua ( http://www.fpsu.org.ua/napryamki-diyalnosti/virobnicha-politika-ta-kolektivno-dogovirne-regulyuvannya/5697-informatsiya-shchodo-pogashennya-zaborgovanosti-za-vikonane-u-poperedni-roki-derzhavne-zamovlennya )




Додатково:

Щодо подальших заходів бюджетної стабілізації в Україні ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3239 )

Міністерство освіти і науки розробило свій план дій ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3144 )

Керівництво МОН прозвітувало про роботу за 100 днів ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3309 )



Огигінал новини «ФПУ: Інформація щодо погашення заборгованості за виконане у попередні роки державне замовлення» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3497
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php