Ігор Лікарчук: Продовжено перереєстрацію на ЗНО абітурієнтів, які проживають на території Луганщини та Донеччини


Український центр оцінювання якості освіти продовжив перереєстрацію абітурієнтів, які проживають на території Луганщини та Донеччини, де зараз проводиться АТО.

Тепер для участі в додатковій сесії в інших областях України абітурієнти з цих територій повинні перереєструватися до 24.00 20 червня 2014 року.

Станом на 16 червня таку перереєстрацію вже пройшли 14 500 осіб. Про це сьогодні на власній сторінці у Facebook повідомив директор УЦОЯО Ігор Лікарчук.

Тому, зважаючи на численні прохання абітурієнтів, термін перереєстрації вирішили подовжити, але це стосується, як наголошують в Українському центрі оцінювання якості освіти, лише абітурієнтів із Луганської та Донецької областей.


pedpresa.com.ua ( http://pedpresa.com.ua/blog/98693-cherez-ato-zmineno-daty-provedennya-zno.html )





Додатково:

Про затвердження Тимчасового порядку переведення на навчання студентів, аспірантів і докторантів з вищих навчальних закладів та наукових установ, розташованих на тимчасово окупованій території України ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3319 )

Про внесення змін до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2014 році ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3229 )

МОН: Умови прийому до вищих навчальних закладів України в 2014 році (зі змінами) ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3277 )



Огигінал новини «Ігор Лікарчук: Продовжено перереєстрацію на ЗНО абітурієнтів, які проживають на території Луганщини та Донеччини» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3327
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php