УЦОЯО: Абітурієнтам АР Крим та міста Севастополь для участі в основній сесії ЗНО необхідно перереєструватися до 30 квітня


Повідомляємо, що абітурієнти, зареєстровані для складання тестів на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, зможуть пройти зовнішнє незалежне оцінювання в інших регіонах України впродовж основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання, що відбудеться 3-27 червня 2014 р., додаткової – 4-11 липня 2014 р. та скороченої – 14-17 липня 2014 р. Для таких осіб продовжено термін унесення змін до реєстраційних даних.

У разі виявлення абітурієнтом бажання взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, йому необхідно до 30 квітня перереєструватися за новою адресою. Для цього слід зайти на інформаційну сторінку, розміщену на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, та зазначити місце свого перебування під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання. Роздрукувати й заповнити заяву і разом з копією Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання надіслати до відповідного регіонального центру оцінювання якості.

Якщо через поважні причини абітурієнт не зможе скласти тести впродовж основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання, то матиме можливість зробити це під час додаткової сесії. Пункти тестування для проведення додаткової сесії будуть створені в кожному обласному центрі. Перереєстрацію можна буде здійснити з 1 травня до 15 червня.

У разі неможливості проходження зовнішнього незалежного оцінювання під час основної та додаткової сесій абітурієнт зможе взяти участь у скороченій сесії. Пункти тестування функціонуватимуть на базі вищих навчальних закладів у кожному обласному центрі України. Перереєстрацію буде проведено з 16 до 30 червня.

Інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання про місце та час складання тестів здійснюватиметься у формі запрошень-перепусток, що будуть розміщені на інформаційних сторінках абітурієнтів.

Детальну інформацію про умови реєстрації розміщено на інформаційних сторінках абітурієнтів.


testportal.gov.ua ( http://testportal.gov.ua/ )




Додатково:

Выпускникам школ Севастополя для сдачи внешнего независимого оценивания надо ехать на Украину ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3174 )



Огигінал новини «УЦОЯО: Абітурієнтам АР Крим та міста Севастополь для участі в основній сесії ЗНО необхідно перереєструватися до 30 квітня» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3208
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php