Розпочалася реєстрація учасників щорічної конференції Європейської асоціації університетів (EUA)


Розпочалася реєстрація учасників щорічної конференції Європейської асоціації університетів (European University Association ( https://euroosvita.net/index.php/?category=36&id=398 ) - EUA), що проходитиме у Вільному університеті Брюселя (Бельгія), з 3 по 4 квітня 2014 року.

Тема конференції - «Змінюючи ландшафти у навчанні та викладанні».

Протягом більш ніж десятиліття система європейської вищої освіти перебуває у постійному русі. Однак, деякі експерти передбачають, що справжня революція все ще чекає попереду з огляду на зростання кількості приватних некомерційних навчальних закладів, МООК ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2888 ) та посилення глобальної конкуренції, що є свідченням незворотності змін, що вже наступають.

Які тренди трансформують навчання та викладання та яким чином європейські університети будуть в змозі відповісти на ці виклики?

Щорічна конференція EUA- 2014 ( http://www.eua.be/EUA-Brussels.aspx ) ознайомиться із інноваційними підходами у викладанні та розгляне їх застосування у організації навчальної та викладацької діяльності протягом найближчих років.

Високоповажні доповідачі із Європи, Бразилії та Китаю розкажуть про можливості та виклики, з якими стикаються навчальні заклади у Європі та інших регіонах світу, та про їхній вплив на мобільність та інтернаціоналізацію у навчанні та викладанні в університетах Європи.

Перелік зареєстрованих доповідачів включає керівників європейських університетів, представники Єврокомісії та Європейської студентської спілки, колишня голова Секретаріату з Вищої освіти Міністерства освіти Бразилії, президент університету Бейханг (Китай). З повним текстом попередньої програми конференції можна ознайомитися тут.

Конференція стане для керівників вищих навчальних закладів, вищої керівної ланки та інших зацікавлених осіб із галузі вищої освіти майданчиком для обміну думками з приводу означених викликів, трибуною для дискусій щодо майбутніх стратегій відповідей на зміни, що насуваються та задовольнить, таким чином. освітні потреби завтрашнього дня.

Члени EUA також запрошуються взяти участь у Генеральній асамблеї EUA, що передуватиме конференції.

Для реєстрації та отримання додаткової інформації просимо відвідати сайт конференції ( http://www.eua.be/EUA-Brussels.aspx ).


eua.be ( http://www.eua.be/News/14-01-23/Register_for_EUA_s_Annual_Conference_Brussels_Belgium_3-4_April_2014.aspx )
Переклад: Михайленко Ігор /Оксана Бурдик
для euroosvita.net





Додатково:

EUA: Исследование готовности вузов Европы к участию в развитии Общеевропейского исследовательского пространства ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3004 )

EUA: Звіт про 8 європейський Форум із забезпечення якості освіти (EQAF) - «Працюючи разом над подальшим розвитком якості освіти» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2955 )

Гарвардська конференція збирається добряче струсонути систему університетського навчання ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1580 )



Огигінал новини «Розпочалася реєстрація учасників щорічної конференції Європейської асоціації університетів (EUA)» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3069
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php