Проект «Інформаційні технології – шанс на працевлаштування людей з інвалідністю» оголошує про набір учасників на навчання веб-дизайну


Благодійний фонд розвитку комп'ютерних та інформаційних технологій для інвалідів «АІК» за підтримки Конференції IDCEE, оголошує набір учасників (молоді люди з інвалідністю) проекту, які пройдуть дистанційне навчання по курсу «Веб-дизайн HTML, CSS".

Якщо Ви хочете знайти новий шлях до самореалізації, стати конкурентоспроможними, отримати нові знання та освоїти нову професію, ми запрошуємо Вас взяти участь у цьому проекті!

Мета проекту: створити можливості для людей з особливими потребами працювати дистанційно в сфері інформаційних технологій.

Хід проекту: ті, хто надішле свої анкети до 20 листопада 2013 р. та пройде конкурсний відбір буде залучений до групи дистанційного навчання в УЦ «Бейсік». По завершенню навчання кожен учасник отримає сертифікат. Після чого для кожного учасника буде розроблено якісне резюме та сприяння у подальшому його поширенні серед роботодавців.

Специфіка роботи:

Веб-дизайн — галузь веб-розробки і різновид дизайну, до завдання якого входить проектування призначених для користувача веб-інтерфейсів для сайтів або веб-застосунків. Веб-дизайнери проектують логічну структуру веб-сторінок, продумують найзручніші рішення подачі інформації, а також займаються художнім оздобленням веб-проекту. В результаті перетину двох галузей людської діяльності грамотний веб-дизайнер повинен бути знайомий з останніми веб-технологіями і володіти відповідними художніми якостями.

Вимоги: Навчатися та працювати за професією веб-дизайнера можна вдома, тобто здійснювати це віддалено в зручних та звичних для себе умовах.

Ініціативна група проекту буде намагатися привернути увагу до проекту якомога більшого кола роботодавців і створити умови для самореалізації людей з інвалідністю. Але всі ми повинні розуміти, що на ринку праці існує конкуренція і кожному необхідно своїми здібностями, знаннями, а потім і досвідом доводити свою конкурентоздатність.

Умови участі:

1. Мати інвалідність першої або другої групи.

2. До 20 листопада 2013 року (включно) надіслати заповнену анкету за адресою: office@aik.ua (Благодійний фонд розвитку комп'ютерних та інформаційних технологій для інвалідів "АІК" (www.aik.ua)).

3. Обрання учасників проходитиме на конкурсній основі. Рішення буде прийматися робочою групою проекту шляхом обрання найкраще заповнених анкет та співбесіди.


Анкета ( http://aik.ua/wp-content/uploads/2013/11/Anketa_AIK_webdesign.doc )



invak.info ( http://invak.info/obuchenie/3048-proekt-informatsijni-tekhnologiji-shans-na-pratsevlashtuvannya-lyudej-z-invalidnistyu-ogoloshue-pro-nabir-uchasnikiv-na-navchannya-veb-dizajnu.html )



Огигінал новини «Проект «Інформаційні технології – шанс на працевлаштування людей з інвалідністю» оголошує про набір учасників на навчання веб-дизайну» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2917
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php