У Франковому університеті відбулася церемонія вручення сертифікатів з «Паралельного вивчення німецького права»


У рамках «Паралельного вивчення німецького права» 29 квітня 2013 року у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулася церемонія вручення сертифікатів студентам юридичного факультету.

Нагадаємо, що з 2010 року за ініціативою ЛНУ ім. Івана Франка та за підтримки й сприяння Німецького Фонду міжнародного правового співробітництва створено Центр німецького права. З огляду на зростання інтересу до транскордонного юридичного співробітництва, пов’язаного з посиленням процесів глобалізації, у тому числі й економічних зв’язків із Німеччиною зокрема та Європою загалом, з метою активізації наукової інтеграції Львівського університету у європейський правовий простір діяльність Центру та його роль у поглибленні юридичної освіти є особливо важливою.

Цьогоріч у програмі «Паралельного вивчення німецького права» взяли участь 14 слухачів, 10 із яких успішно завершили навчання. За підсумками 8 іспитів сумарний бал коливається в межах від 151 до 72, що, за оцінкою німецьких партнерів, є дуже добрим показником. Так, перше місце за результатами проходження всього курсу здобула Юліана Осельська, яка отримала стипендію Фонду міжнародного правового співробітництва та можливість навчатися у німецькому університеті. Друге й третє місця посіли відповідно Богдана Борис та Ірина Ясків, яких нагородили цінними подарунками.

У урочистій церемонії вручення сертифікатів випускникам взяли участь високопоставлені гості й адміністрація Університету. Керівник правового і консульського відділу Посольства ФРН в Україні Курт Штьокль-Штільфрід подякував українським студентам, які визнали Програму, та висловив переконання, що участь студентів Львівського університету у цьому проекті є важливою не тільки для України, а й для Німеччини, яка виявляє інтерес до країн східного регіону Європи.




Огигінал новини «У Франковому університеті відбулася церемонія вручення сертифікатів з «Паралельного вивчення німецького права»» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2626
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php