НТУУ «КПІ»: Національний фінал конкурсу науково-технічної творчості Intel-Техно Україна 2013


19 лютого о 15-30 у Центрі культури і мистецтв НТУУ «КПІ» відбудеться офіційне відкриття фінальної частини національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF) – найбільшого в світі щорічного міжнародного фестивалю творчих робіт юних дослідників і винахідників.

Церемонії відкриття передуватиме демонстрація проектів учасників конкурсу, яка розпочнеться о 13-00.

Національний конкурс проводиться в два тури. Перший проходив з 1 жовтня по 25 грудня. На ньому було проведено реєстрацію учасників і відбір проектів для участі у національному фіналі. На другому, фінальному, – з 19 по 22 лютого пройде виставка цих проектів, буде організовано їх постерний (стендовий) захист і обрані переможці, які представлятимуть Україну на Всесвітньому фіналі Intel ISEF, який відбудеться в травні у США (м.Фенікс).

Цього року на конкурс надійшло понад 800 робіт школярів з 20 регіонів України. Для участі у фіналі журі відібрало 210 проектів.

Роботи конкурсантів розподілені по п’яти категоріях: «Математичні науки», «Фізика та астрономія», «Комп’ютерні науки», «Інженерія» та «Енергетика».

Конкурс проводиться під патронатом Національної академії наук України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Київської міської державної адміністрації та Головного управління совіти та науки м. Києва, Київської Малої академії наук учнівської молоді. Організатор національного етапу конкурсу – Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут».

Титульний генеральний спонсор конкурсу – всесвітньовідома корпорація «Intel». Спонсорами національного етапу конкурсу виступили Благодійна фундація України «Відкриті серця», АТ «Брокбізнесбанк», компанія «Verbatim», компания «Epson».

Торік у день відкритого відвідування виставки робіт-конкурсантів з ними ознайомилися більше 2000 школярів, студентів, інженерів, учителів і викладачів ВНЗ.

Підбиття підсумків національного етапу конкурсу і визначення його переможців – 22 лютого (початок об 11-30).

Докладніше про Intel-Техно Україна 2013 – на сайті http://www.isef.pti.kpi.ua. ( http://www.isef.pti.kpi.ua/ )

Контакти:

Дмитренко Максим Анатолійович (координатор конкурсу від НТУУ «КПІ») 050-516-01-90, 044-236-70-98, e-mail: patent_ua@ukr.net.



Додатково:

В НТУУ «КПІ» почала працювати система «Електронний платіж для студентів» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2508 )

У КПІ відбувся круглий стіл «Міжнародна мобільність молодих вчених: можливість підтримки в Україні та Німеччині» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2234 )




Огигінал новини «НТУУ «КПІ»: Національний фінал конкурсу науково-технічної творчості Intel-Техно Україна 2013» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2533
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php