Стипендійна програма академічних обмінів iмені Фулбрайта, США


ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВОК
НА ЧЕРГОВІ ЩОРІЧНІ КОНКУРСИ ЗА ПРОГРАМОЮ ІМЕНІ ФУЛБРАЙТА В УКРАЇНІ
ДЛЯ МОЛОДИХ ВИКЛАДАЧІВ І ДОСЛІДНИКІВ,
СТУДЕНТІВ СТАРШИХ КУРСІВ І ВИПУСКНИКІВ ВНЗ

ГУМАНІТАРНІ, СОЦІАЛЬНІ, ТОЧНІ, ТЕХНІЧНІ ТА ПРИРОДНИЧІ ДИСЦИПЛІНИ



Програма імені Фулбрайта, спонсорована урядом США, посідає чільне місце у системі міжнародної освіти. Узасаднена ідеєю взаємодії та взаєморозуміння й уґрунтована на пізнанні та повазі до розмаїтого світу, вона успішно діє з 1946, нині — у 155 країнах світу. За 20 років існування Програми в Україні понад 800 українців навчались, стажувались, проводили дослідження в США; у свою чергу, майже 500 американців викладали в українських вишах й займались науковою працею.


Стипендії для молодих викладачів та дослідників

Fulbright Faculty Development Program: Проведення досліджень в університетах США впродовж одного академічного року. У конкурсі можуть брати участь особи віком до 40 років з дворічним професійним досвідом: викладачі; аспіранти та дослідники, які ще не мають наукового ступеня; кандидати наук (не пізніше 5-ти років після захисту); адміністратори вищих навчальних закладів; співробітники науково-дослідних установ; журналісти; фахівці з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалісти у сфері управління культурою; працівники громадських організацій (НДО).

Документи приймають до 31 березня
fulbright.barysh@gmail.com



Стипендії для студентів старших курсів та випускників ВНЗ

Fulbright Graduate Student Program: Навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів та випускники ВНЗ. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра на час призначення стипендії.

Документи приймають до 16 травня
fulbright.barysh@gmail.com



Програма імені Фулбрайта в Україні
вул. Еспланадна, 20, офіс 904
Київ, 01001
тел.: 044 287 07 77
факс: 044 230 20 60

www.fulbright.org.ua




Додатково:

Google Science Fair: у пошуках нової генерації науковців та інженерів, які змінять світ. ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2530 )

Бесплатная магистратура в Финляндии ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2495 )



Огигінал новини «Стипендійна програма академічних обмінів iмені Фулбрайта, США» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2529
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php