Національний університет біоресурсів і природокористування став переможцем Українського національного конкурсу якості


Постійно поліпшувати свою діяльність – один із ключових принципів Загального менеджменту якості.

На допомогу підприємствам та установам, що прагнуть бути кращими і готові змагатися, незалежно від форми власності, сфери діяльності, наявних ресурсів, прийшов Європейський фонд менеджменту якості (ЄФМЯ), який близько 25 років тому розробив Модель оцінювання рівнів ділової досконалості для європейських компаній, що вміщує настанови із досягнення та вимірювання сталого успіху.

Сьогодні ЄФМЯ об’єднує більш ніж 700 організацій-членів та цінних партнерів, розташованих у всіх географічних регіонах планети. ЄФМЯ є засновником престижної Нагороди за Вдосконалення, якою щорічно відзначає найкращі компанії. Умовою участі у європейському конкурсі якості є перемога у Національному конкурсі, який щорічно проводиться в межах європейських країн. На України офіційним представником ЄФМЯ та організатором конкурсу є Українська асоціація якості.

Минулого року Національний університет біоресурсів і природокористування отримав звання Лауреату Українського національного конкурсу якості і став першим і єдиним державним вишем, що досяг таких результатів.


Та НУБіП не став зупинятись на досягнутому…
За рік в університеті провели внутрішні аудити й само оцінювання процесів системи менеджменту якості у всіх структурних підрозділах, за встановленою процедурою відбулось анонімне анкетування студентів та роботодавців.

Підтвердженням рівня менеджменту НУБіП України, що відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001, стала сертифікація системи управління якістю університету міжнародним сертифікаційним органом «ТЮФ Рейланд».

На сьогодні, система менеджменту якості НУБіП України розширила свою орієнтацію від споживачів до всіх зацікавлених сторін у відповідності до міжнародного стандарту ISO 9004:2009 Управління з метою сталого успіху організації. Підхід з позиції управління якістю. І, як результат, - перемога університету у 17-му Українському національному конкурсі якості.

Нагородження фіналістів конкурсу відбулося у Торгово-промисловій палаті під час проведення Європейського тижня якості в Україні у межах міжнародного проекту «Сталий розвиток: Економіка-Екологія-Досконалість та якість».

Нагороду Переможця Українського національного конкурсу якості університету вручав Президент Української асоціації якості Калита П.Я. та Президент Міжнародної Гільдії професіоналів якості Адлер Ю.П.



За інформацією: nubip.edu.ua ( http://nubip.edu.ua/node/6991 )



Додатково:

Проект СумДУ переміг на конкурсі Європейської Комісії «Інвестуючи в людей» та отримав фінансування - 200 тисяч євро ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2322 )

Уманський національний університет садівництва було прийнято до Magna Charta Observatory ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2293 )

У підготовці майбутніх медиків найбільш фаховими було визнано три вищих навчальних заклади ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2246 )




Огигінал новини «Національний університет біоресурсів і природокористування став переможцем Українського національного конкурсу якості» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2353
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php