До Європейської асоціації універсітетів (EUA) приєдналось ще 8 університетів


26 жовтня 2012 року вісім вищих навчальних закладів приєдналося до Європейської Асоціації Університетів (European Uneversity Association - EUA) ( https://euroosvita.net/index.php/?category=36&id=398 ) в якості повноправних окремих учасників та, ще три ВНЗ - на правах асоційованих представників.

Серед "новачків" є ВНЗ Казахстану, що в QS World University Rankings 2012 ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2164 ) зайняв 390 позицію ( http://www.topuniversities.com/institution/al-farabi-kazakh-national-university ) (університет в рейтингу з 2009 року).

Перелік нових повноправних учасників:

1. University of Applied Sciences Technikum Wien (Австрія)

2. University of Goettingen (Німеччина)

3. Dortmund University of Applied Sciences and Arts (Німеччина)

4. Aalen University of Applied Sciences (Німеччина)

5. Konstanz University of Applied Sciences(Німеччина)

6. Al-Farabi Kazakh National University ( http://www.kaznu.kz/ru/ ) (Казахстан)

7. Bülent Ecevit University (Туреччина)

8. Queen Margaret University Edinburgh (Англія)


Університети LUSPIO, Free University for Innovation and Organisations (Італія), A.Baitursynov Kostanay State University (Казахстан) та Zhetysu State University (Казахстан) приєднались в якості асоційованох представників.


Нагадємо: Європейська асоціація університетів (EUA) представляє та підтримує вищі навчальні заклади в 46 країнах, забезпечуючи їх унікальним форумом для співпраці та надаючи можливість слідкувати за останніми тенденціями в політиці вищої освіти та науки.

Від euroosvita.net: Станом на березень 2012 року в European Uneversity Association (EUA) було 34 ВНЗ України.



Додатково:

ВНЗ України в міжнародних асоціаціях університетів у 2011 році ( https://euroosvita.net/index.php/?category=49&id=1769 )

Європейська асоціація університетів (eua) розпочинає 4 нових проекти із рейтингування, фінансування, якості та інтернаціоналізації у докторантурі ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2274 )

Рейтинг вищих навчальних закладів «Топ-200 Україна» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=3&id=1660 )

Рейтинг лучших вузов Казахстана 2012 ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2116 )




Огигінал новини «До Європейської асоціації універсітетів (EUA) приєдналось ще 8 університетів» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2326
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php