Актуальна інформація про події у сфері науки та інновацій у листопаді-грудні 2012 року


Представлено короткий перелік конференцій, форумів та виставок

Шановні колеги!

Львівський центр науки, інновацій та інформатизації (www.cstei.lviv.ua ( http://www.cstei.lviv.ua/ )) спільно з ГО "Агенція європейських інновацій(www.facebook.com/InnoEU.UA ( http://www.facebook.com/InnoEU.UA )) здійснюють моніторинг ситуації в інноваційній сфері України та зарубіжних країн (події, проекти, зміни в законодавстві, пропозиції вчених та винахідників, успішні історії інноваційного бізнесу і т.д), а також надають українським організаціям інформаційний та консультаційний сервіс з різних аспектів підготовки міжнародних науково-технічних проектів та бізнес-планів створення і розвитку інноваційного бізнесу.

Ця діяльність відбувається у співпраці з національними контактними пунктами 7 Рамкової Програми в Україні (http://cstei.lviv.ua/ua/item/760 ( http://cstei.lviv.ua/ua/item/760 )), з інноваційними центрами та структурами України і світу, з провідними університетами та науково-дослідними інститутами, з агенціями розвитку і фінансовими установами, а також з різними активними організаціями та експертами.

Завдяки цій співпраці ми отримуємо актуальні інформації про можливості фінансування різних проектів, пропозиції пошуку партнерів для нових проектів, корисні друковані та електронні матеріали щодо різних аспектів інноваційної діяльності.
Особливу увагу ми звертаємо на ті пропозиції, які можуть бути корисними для вирішення актуальних проблем розвитку української економіки і суспільного життя у таких сферах, як освіта, наука, охорона здоров’я, енергозбереження, реформування житлово-комунального господарства, модернізація аграрної сфери, вдосконалення системи управління державою та сприяти втіленню кращих світових практик у практику діяльності українських організацій, в т.ч. державних структур.

Ми готові до конструктивного діалогу з тими організаціями і структурами, які поділяють наші цілі і розуміють необхідність поєднання зусиль для побудови в Україні сучасної інноваційної економіки.

У цій статті ми представляємо інформацію про актуальні події у сфері науки та інновацій, які відбудуться у листопаді-грудні 2012 року. У наступних статтях ми плануємо розмістити інформацію про зміни у законодавстві у сфері інновацій, а також матеріали з використання інноваційних підходів у різних сферах економіки та суспільного життя України.

І Міжнародна науково-методична конференція «Інноваційний розвиток: економіка, управління, інформаційні технології, право, освіта», Вінниця, 15-16 листопада 2012
http://cstei.lviv.ua/ua/item/801 ( http://cstei.lviv.ua/ua/item/801 )

Міжнародна виставка «Освіта за кордоном», Київ, 15-17 листопада 2012
http://cstei.lviv.ua/ua/item/806 ( http://cstei.lviv.ua/ua/item/806 )

Міжнародна науково-практична конференція «КОНКУРЕНТНИЙ РОЗВИТОК ПІДПРИЄМНИЦТВА В УКРАЇНІ», Київ, 22-23 листопада 2012
http://cstei.lviv.ua/ua/item/787

III-я Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні інформаційні технології в економіці, менеджменті та освіті» (СІТЕМ-2012), Львів, 21 листопада 2012
http://cstei.lviv.ua/ua/item/793 ( http://cstei.lviv.ua/ua/item/793 )

ІV Науково-практична конференція «Інноваційні комп’ютерні технології у вищій школі», Львів, 20-22листопада 2012
http://cstei.lviv.ua/ua/item/795 ( http://cstei.lviv.ua/ua/item/795 )

ІІІ Міжнародний Форум «Проблеми розвитку інформаційного суспільства», м.Київ, 20-23 листопада 2012
http://cstei.lviv.ua/ua/item/781 ( http://cstei.lviv.ua/ua/item/781 )

Західноєвропейський круглий стіл по тематиці Інтегральні Технології для Фотоніки, Варшава, 22-23 листопада 2012
http://cstei.lviv.ua/ua/item/800 ( http://cstei.lviv.ua/ua/item/800 )

Міжнародна виставка «Альтернативна енергетика та енергозбереження», Ужгород, 13-15 грудня 2012 року.
http://cstei.lviv.ua/ua/item/802 ( http://cstei.lviv.ua/ua/item/802 )

Навчання та Підвищення Кваліфікації Членів Комітету з Конкурсних Торгів
http://cstei.lviv.ua/ua/item/805 ( http://cstei.lviv.ua/ua/item/805 )

Опитування з тематики дистанційного навчання
https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dGtOQmVaV2N0TGJRMjRybmdGQURXWlE6MQ ( https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dGtOQmVaV2N0TGJRMjRybmdGQURXWlE6MQ )



Додатково:

Сервіси проекту Ideal-ist для пошуку партнерів і підготовки спільних проектів у 7РП за напрямком інформаційно-комунікаційні технології ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2289 )




Огигінал новини «Актуальна інформація про події у сфері науки та інновацій у листопаді-грудні 2012 року» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2303
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php