Українка стала найкращою вчителькою в Європі


Українка Людмила Рижук, яка працює у середній школі імені Василя Левські у болгарському місті Велінграді, оголошена найкращою вчителькою в Європі за версією проекту Junior Achievement.



Про це повідомляє Болгарське національне радіо.

«Я дуже здивувалася, коли дізналася про цю нагороду. Адже працюю не за нагороди. Вчитель - моє покликання. Мої батьки теж педагоги, а батько був директором школи в Україні. У Болгарії я живу вже 21 рік», - сказала в інтерв'ю Болгарському національному радіо Людмила Рижук. Вона додала, що робота з дітьми їй дуже подобається.

Людмила Рижук стала вчителем № 1 в Європі за проектом Junior Achievement, випередивши 42 колег з інших країн континенту. Вихованці українки створили у Болгарії процвітаючі бізнес-компанії, перемагали у конкурсах і вікторинах в Болгарії та Європі. Їх найбільша відмінність - Європейська нагорода за підприємництво, яка 2011 року вперше була присуджена болгарським учням.

Болгарські ЗМІ повідомляють, що нагороду Людмилі Рижук буде вручено наприкінці жовтня на урочистій церемонії в Осло - столиці Норвегії.



Укрінформ ( http://www.ukrinform.ua/ukr/news/ukraiinka_stala_naykrashchoyu_vchitelkoyu_v_e_vropi_1763915 )



Огигінал новини «Українка стала найкращою вчителькою в Європі» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2224
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php