У Киргизстані підтримають найкращих студентів, які навчаютья у Росії


Глава МЗС Киргизстану обговорив створення фондів підтримки молодих фахівців з кращими студентами-киргизстанців провідних вузів Росії.



У Посольстві Киргизстану в Росії 7 жовтня 2012 відбулася зустріч міністра закордонних справ республіки Ерлана Абдилдаева з кращими студентами - киргизстанців провідних вузів Росії.

У своєму виступі Е.Абдилдаев вітаючи студентів, сказав, що «у них є прекрасна можливість отримати освіту в одному з найкрасивіших міст світу, який на сьогодні активно та динамічно розвивається і шанс увібрати в себе всі знання, які сьогодні є в цьому мегаполісі» .

В рамках даного заходу були активно обговорені питання по міжнародній тематиці та створенню фондів для підтримки молодих фахівців, організація та проведення форуму Киргизстанські студентів з усього світу в форматі «Форуму співвітчизників», а також подальшого працевлаштування випускників вузів в Киргизстані.

Студентам були виражені слова напуття і побажання знайти максимальне і гідне застосування своїм знанням.

Як повідомляє прес-служба Посольства КР в РФ, у зустрічі взяли участь студенти, учні в Московському Державному Інституті Міжнародних Відносин (МГИМО), Російської Академії Театрального Мистецтва ГІТІС, Російському еуніверсітет дружби народів (РУДН), МГТУ ім.Баумана, Московському Государтсвенном лінгвістичному університеті (МЛУ), Російської Митної Академії, Вищій Школі Економіки та інших.



Додатково:

Посольство России в Эстонии информирует о начале приема заявок от абитуриентов на бесплатное обучение ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1807 )



Огигінал новини «У Киргизстані підтримають найкращих студентів, які навчаютья у Росії» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2215
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php