Шістьох індійців, колишніх студентів Буковинського державного медичного університету, видворили з України


Шістьох громадян Індії - колишніх студентів БДМУ, відрахованих за невиконання навчального плану, виявили днями працівники відділу міліції міграційного контролю управління МВС України в Чернівецькій області.

Також правоохоронці запросили до обласного Управління ДМС шістьох майбутніх медиків – громадян Нігерії, Сомалі та Індії, які не подовжили вчасно реєстрацію на наступний навчальний рік.

Після відрахування з навчального закладу студенти повертатися додому не поспішали і жили в Україні незаконно. З гуртожитків вони виїхали, тому працівникам міліції довелося розшуковувати їх у приватних чернівецьких оселях.

Кожен з іноземців сплатив 510 гривень штрафу, після чого їх примусово видворили з країни, повідомили у відділі міліції міграційного контролю.

Тим студентам, які забули продовжити реєстрацію, також довелося сплатити штраф по 510 гривен та все-таки пройти реєстрацію, що забезпечує іноземцям право на легальне проживання в Україні.



Додатково:

Іноземні студенти в Україні: освіта чи експлуатація? ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1808 )

Шахрайство у системі навчання іноземних студентів - то тільки «квіточки»? ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1606 )




Огигінал новини «Шістьох індійців, колишніх студентів Буковинського державного медичного університету, видворили з України» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2185
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php