Вибори ректора КПІ


Шановні студенти! Продовжуємо інформувати Вас щодо ситуації навколо виборів ректора НТУУ "КПІ".



06.03.2012 року закінчився термін подачі документів для участі в конкурсі на посаду ректора НТУУ "КПІ".

Протягом місяця у всіх структурних підрозділах університету пройшли конференції трудових колективів та конференція студентів університету, на яких одноголосно було висунуто на посаду ректора кандидатуру Згуровського Михайла Захаровича.

Комісією з виборів ректора 07.03.2012 було направлено офіційний лист до МОНМС щодо узгодження дати проведення Конференції трудового колективу щодо обрання ректора НТУУ "КПІ" 29.03.2012 року.

( https://euroosvita.net/prog/data/upimages/rektor-kpi-lyst-11.jpg )


16.03.12 р. університет отримав відповідь Міністерства, яка підтверджує дату проведення конференції трудового колективу – 29 березня. У листі також зазначено, що Міністерство вносить на розгляд вищого колегіального органу громадського самоврядування НТУУ «КПІ» для голосування лише одну кандидатуру претендента на посаду ректора – Згуровського Михайла Захаровича.

Тож конкурс наближається до заключного етапу, котрий дасть змогу отримати нарешті результат, за який голосували на своїх зібраннях члени багатотисячного колективу Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут».



Додатково:



Робочою групою в.о.ректора НТУ «КПІ» Михайла Згуровського презентовано новий законопроект про вищу освіту ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1655 )

Міністерські «ігри» з КПІ ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1425 )

Чому один з найбільших ВНЗ України досі без ректора? ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1384 )

Студенти КПІ обіцяють "Сталінград", якщо їм не дадуть обрати ректора ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1286 )

Ужгородський національний університет: Пропонуємо Міністру освіти і науки України Д.В.Табачнику визнати свої прорахунки та подати у відставку ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1602 )



Огигінал новини «Вибори ректора КПІ» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1674
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php