Оприлюднено характеристику тесту ЗНО з всесвітньої історії


УЦОЯО надано характеристику тесту з всесвітньої історії, що визначає особливості проведення тесту в 2012 році та схему оцінювання його завдань.



Оприлюднена характеристика тесту ЗНО з всесвітньої історії містить загальну інформацію про тест, що будуть складати абітурієнти у 2012 році.

Відповідно до характеристики, тест ЗНО з всесвітньої історії у 2012 році включатиме 60 завдань, на виконання яких учасникам тестування буде відведено 150 хвилин.

У характеристиці також описані форми тестових завдань, схеми оцінювання кожної форми завдань тесту, а також зазначена максимальна кількість балів, що може отримати учасник тестування, правильно виконавши всі завдання тесту у 2012 році.

Нагадаємо, всесвітня історія була включена до переліку предметів ЗНО-2012 у жовтні 2011 року.

Відповідно до Умов прийому до вищих навчальних закладів у 2012 році, результати ЗНО з всесвітньої історії можуть використовуватись абітурієнтами при вступі на наступні спеціальності: історія; політологія; міжнародні відносини; міжнародне право; міжнародна інформація; міжнародний бізнес та країнознавство.

У відповідності з календарним планом проведення ЗНО-2012, тестування з всесвітньої історії буде проведено 24 травня 2012 року.



Реєстрація осіб, які виявили бажання пройти зовнішнє незалежне оцінювання у 2012 році триватиме до 20 лютого.

Програму зовнішнього незалежного оцінювання з всесвітньої історії та загальну характеристику тесту з всесвітньої історії 2012 року див. в розділі Підготовка до ЗНО.



Додатково:


В Україні розпочалася реєстрація учасників ЗНО 2012 року ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1437 )

Підготовка до ЗНО у Київському політехнічному інституті ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1371 )

Реєстрація на пробне ЗНО здійснюється за допомогою Інтернет ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1296 )

Реєстрація на пробне ЗНО-2012 розпочинається 1 листопада ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1284 )



Огигінал новини «Оприлюднено характеристику тесту ЗНО з всесвітньої історії» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1496
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php