Перевірка фінансово-господарської діяльності НТУУ «КПІ»: порушень немає! | Лист Міністру освіти і науки, молоді та спорту України Табачнику Д.В.


Шановний Дмитре Володимировичу!

У Ваших чисельних інтерв’ю засобам масової інформації Ви наголошували на те, що «роботу нинішнього ректора «КПІ» Михайла Згуровського розглядало контрольно-ревізійне управління». Неоднозначне трактування Вами цього факту ставило запитання про «начебто» можливі порушення в роботі університету і його ректора.

Тому Трудовий колектив університету вирішив ретельно вивчити це питання.
За результатами цього вивчення, інформуємо Вас, що з 20.12.2010 року по 11.02.2011 року Головним КРУ України проведено планову перевірку фінансово-господарської діяльності університету за 2008, 2009 та 2010 роки. Акт підписано із запереченнями. Матеріали перевірки надані ввіреному Вам Міністерству 16.05.2011 року.

Заперечення НТУУ «КПІ» до акту були розглянуті ГоловКРУ України і в його висновках на заперечення №1,2,4,6,7,8,9,10 аргументи університету були прийняті, що знімало зауваження на загальну суму 132951,9 тис.грн.

На вимогу конференції трудового колективу, окремі питання, за якими заперечення НТУУ «КПІ» не були прийнятими ГоловКРУ України, були передані на експертизу Київському науково-дослідному інституту судових експертиз.

Відповідно до експертного висновку вказаного інституту порушень в діях університету по операціях, які залишились в не прийнятих запереченнях ГоловКРУ України на загальну суму 33656,2 тис.грн. немає.

Таким чином, будь-яких суттєвих порушень у фінансово-господарській діяльності університету за 2008, 2009 та 2010 роки не виявлено. Просимо враховувати цей факт у Ваших подальших оцінках діяльності університету.

З повагою,

За дорученням трудового колективу НТУУ «КПІ»:

Голова профкому співробітників НТУУ «КПІ» В.Молчанов

Голова профкому студентів НТУУ «КПІ» А.Гаврушкевич

Голова студради НТУУ «КПІ» О.Десятов

Голова студради студмістечка С.Юрдига

Голова НТСА О.Пасічний


Додатково:

Відбулась конференція трудового колективу НТУУ "КПІ" ( https://euroosvita.net/?category=1&id=1235 )




Огигінал новини «Перевірка фінансово-господарської діяльності НТУУ «КПІ»: порушень немає! | Лист Міністру освіти і науки, молоді та спорту України Табачнику Д.В.» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1385
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php