IREX оголошує про початок стипендіального конкурсу на навчання в університетах США


Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX оголошує про початок конкурсу на участь у програмі стипендій ім. Едмунда Маскі на 2012-2013 навчальний рік.


Програма MUSKIE надає можливість навчання в університетах США для отримання ступеня магістра. Програма стипендій ім. Едмунда Маскі є програмою Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США.

Програма повністю фінансується і передбачає візову підтримку (віза J-1), оплату подорожі з місць проживання учасників до приймаючого університету в США, щомісячну стипендію, медичне страхування, оплату навчання, кошти на придбання підручників, а також широкі можливості контактів з випускниками програми та різноманітні програми тренінгів.

Заявки на участь у програмі необхідно надати до 2 листопада 2011 року.

З більш детальною інформацією про стипендіальну програму, а також з формою заявки можна ознайомитися на сайті організації.

Як повідомлялося раніше, США мають намір спростити візовий режим для іноземних студентів.

Секретар національної безпеки Джанет Наполітано та Директор імміграційного і митного контролю Джон Мортон повідомили про старт програми Study in the States, метою якої є залучення до країни найяскравіших і найталановитіших студентів.




Огигінал новини «IREX оголошує про початок стипендіального конкурсу на навчання в університетах США» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1274
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php