Міжнародна виставка "Вища освіта за кордоном-2011" у Києві


8 та 9 жовтня відбудеться міжнародна спеціалізована виставка "Вища освіта за кордоном-2011", на якій будуть представлені 35 вузів і коледжів з 15 країн світу, а також освітні концерни та мовні центри.


Подія організована освітньою агенцією DEC education. Серед учасників виставки: популярні університети Великої Британії; вузи Європи, що готують фахівців у галузі дизайну, готельного бізнесу, з економічних, технічних і художніх спеціальностей.

Також, на виставці будуть представлені освітні концерни та мовні центри: INTO University Partnerships, Kaplan International Colleges і Study Group, International Study Centres.

Разом з основними курсами бакалавріату, магістратури та докторантури, на виставці будуть презентовані підготовчі програми (Foundation, Pathway тощо), курси вивчення іноземних мов, програми підготовки до міжнародних іспитів та ін.

Протягом заходу всі відвідувачі зможуть взяти участь в унікальних форматах події: зустрічах з представниками університетів, семінарах з освітньої тематики, індивідуальних консультаціях, онлайн-трансляції.

Відвідувачі зможуть безпосередньо звернутися до представників навчальних закладів, поставити запитання, отримати актуальну інформацію щодо умов вступу, навчання та проживання, а також забронювати курс навчання.

"Цю виставку ми проводимо вже вчетверте, із кожним роком її масштаб, кількість учасників і резонанс у суспільстві незмінно зростають. Завдяки цьому заходу все більше українців можуть отримати актуальну інформацію про освіту за кордоном, безпосередньо спілкуватися з представниками вузів і з'ясовувати всю цікаву для них інформацію", - каже директор освітньої агенції DEC education Наталія Тарченко.

Вона повідомила, що подія цього року буде ще більш масштабною, ніж минулого, адже багато університетів приїдуть вперше.

"Інформаційна цінність і практична важливість заходу матимуть непересічне значення", - додала Наталія Тарченко.

Міжнародна спеціалізована виставка "Вища освіта за кордоном-2011" пройде 8 жовтня з 12.00 до 19.00 та 9 жовтня з 11.00 до 17.00 в готелі "Хаятт Рідженсі", розташованому за адресою: м. Київ, вул. Алли Тарасової, 5.




Огигінал новини «Міжнародна виставка "Вища освіта за кордоном-2011" у Києві» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1265
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php