В Міносвіти наголошують на обов’язку вузів своєчасно видати дипломи


Міністерство освіти попереджає керівників вищих навчальних закладів про персональну відповідальність за несвоєчасну видачу дипломів про вищу освіту.


Про це йдеться в листі освітнього відомства, що викликаний зверненнями випускників вищих навчальних закладів щодо затримки видачі дипломів за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра та молодшого спеціаліста.

Затримка видачі дипломів бакалавра та молодшого спеціаліста, зазначається в листі МОНмолодьспорт, унеможливлює своєчасну подачу заяв для подальшого продовження навчання.

Міністерство звертає увагу керівників вищих навчальних закладів, що відповідно до законодавства, особи, які успішно пройшли державну атестацію, отримують документи встановленого зразка, йдеться в документі.

В освітньому відомстві наголосили на терміновому здійсненні заходів щодо усунення недоліків для своєчасної видачі дипломів про вищу освіту державного зразка та попередили керівників вищих навчальних закладів про їх персональну відповідальність щодо цього питання.




Огигінал новини «В Міносвіти наголошують на обов’язку вузів своєчасно видати дипломи» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1156
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php