1 липня стартувала вступна кампанія до вищих навчальних закладів


1 липня приймальні комісії вищих навчальних закладів розпочали прийом документів від абітурієнтів на зарахування до навчання.


Вступ до вищих навчальних закладів у 2011 році буде відбуватися на підставі Умов прийому до вищих навчальних закладів, що затверджені Наказом МОН №961 ( https://euroosvita.net/?category=15&id=1142 ).

Абітурієнти матимуть можливість подати документи до 5 вищих навчальних закладів та на 3 спеціальності в кожному з них.

Прийом документів від абітурієнтів, які вступають до вузів на основі документа про повну загальну середню освіту та сертифікатів ЗНО буде завершено 31 липня.

Прийом документів від осіб, які для вступу на навчання мають проходити творчі конкурси у вищих навчальних закладах закінчується 17 липня, а від осіб, які мають складати вступні екзамени у вищих навчальних закладах – 22 липня.

Після завершення прийому документів приймальними комісіями будуть сформовані рейтингові списки абітурієнтів рекомендованих до навчання.

Рейтингові списки будуть сформовані всіма вищими навчальними закладами, за кожною окремою спеціальністю, що будуть підлягати коригуванню у відповідності зі строками вступної кампанії.

Перші рейтингові списки, із зазначенням осіб рекомендованих для зарахування до вузу на бюджетну форму навчання, мають бути оприлюднені навчальними закладами 1 серпня, а вже 10 серпня вузи мають видати накази про зарахування абітурієнтів на бюджетну форму навчання.

Після того як відбудеться зарахування на бюджет, тобто починаючи з 10 серпня, розпочнеться зарахування абітурієнтів на контрактну форму навчання, яке триватиме до 25 серпня 2011 року.

Звертаємо увагу абітурієнтів на дотриманні процедури та строків вступної кампанії до вищих навчальних закладів.




Огигінал новини «1 липня стартувала вступна кампанія до вищих навчальних закладів» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1141
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php