Результати ЗНО з математики, іноземних та російської мови будуть оголошені у середу


У середу 22 червня Український центр оцінювання якості освіти оголосить результати, отримані учасниками ЗНО з математики, іноземних мов, а також російської мови.


Результати зовнішнього незалежного оцінювання з англійської, французької, німецької, іспанської, російської мов та математики будуть розміщенні на персональних сторінках абітурієнтів о 10 годині ранку 22 червня.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби УЦОЯО.

Разом із персональними результатами учасників ЗНО також мають бути оприлюдненні таблиці переведення тестових балів, отриманих учасниками ЗНО з зазначених предметів, в рейтингову шкалу (від 100 до 200 балів).

Результати, визначені за рейтинговою шкалою, подаватимуться абітурієнтами до приймальних комісій вищих навчальних закладів.

Результати кожного учасника з зазначених предметів будуть указані в інформаційних картках до сертифікатів ЗНО, що учасник тестування зможе завантажити з персональної сторінки сайту УЦОЯО.

У відповідності з календарним планом проведення ЗНО, результати учасників з усіх інших предметів мають бути оприлюдненні не пізніше 5 липня.

Тестування з іноземних мов було проведено 6 червня, з математики – 8 червня, а з російської мови 10 червня.

Нагадаємо, у вівторок були оголошені результати учасників двох сесій ЗНО з української мови і літератури.

Вступна кампанія до вищих навчальних закладів України розпочнеться 1 липня.




Огигінал новини «Результати ЗНО з математики, іноземних та російської мови будуть оголошені у середу» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1127
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php