Результати ЗНО з української мови і літератури будуть оголошені у вівторок


У вівторок 21 червня Український центр оцінювання якості освіти оголосить результати учасників зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури.


Результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури будуть розміщенні на персональних сторінках абітурієнтів о 10 годині ранку 21 червня, про це йдеться в повідомленні УЦОЯО.

Разом із персональними результатами учасників ЗНО з української мови і літератури мають бути оприлюдненні таблиці переведення тестових балів у 200-бальну шкалу 2011 року.

Результати кожного учасника будуть указані в інформаційних картках до сертифікатів ЗНО, що кожен учасник тестування зможе завантажити на персональній сторінці на сайті УЦОЯО.

У інформаційних картках до сертифікатів, які абітурієнти надаватимуть до приймальних комісій вищих навчальних закладів, буде вказано результати зовнішнього незалежного оцінювання за рейтинговою шкалою 100-200 балів.

Результати учасників ЗНО з усіх предметів мають бути оприлюдненні не пізніше 5 липня.

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбулось 2 та 3 червня. Цей предмет є обов’язковим для всіх учасників тестування, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів у 2011 році.

Участь у тестуванні з української мови і літератури протягом проведення двох сесій взяли більше 220 тисяч цьогорічних абітурієнтів.




Огигінал новини «Результати ЗНО з української мови і літератури будуть оголошені у вівторок» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1122
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php