У Міносвіти відкрито інформаційну лінію для студентів


Консультативний телефон "Літня екзаменаційна сесія" має сприяти прозорому проведенню літньої екзаменаційної сесії у вищих навчальних закладах.


Телефонна консультативна лінія утворена з метою забезпечення належного контролю за проведенням літньої екзаменаційної сесії у вищих навчальних закладах та оперативного реагування на можливі факти порушень і зловживань.

Працівники міністерства також мають надавати інформаційну та методичну допомогу студентам, викладачам та іншим зацікавленим особам, йдеться у відповідному наказі відомства.

Консультативний телефон "Літня екзаменаційна сесія 2010/2011 навчального року" за номером 486-78-48 буде приймати повідомлення протягом червня 2011 року.



Департаменту вищої освіти відомства доручено забезпечити професійний рівень консультування громадськості з питань проведення екзаменаційної сесії та у разі виявлення порушень вживати конкретних заходів щодо їх усунення.

У разі необхідності, співробітники департаменту вищої освіти будуть інформувати керівництво відомства про особливі випадки порушень у ході проведення літньої екзаменаційної сесії, що потребуватимуть втручання керівників Міносвіти.

Керівникам вузів також доручено організувати роботу консультативних телефонів при навчальних закладах.



Огигінал новини «У Міносвіти відкрито інформаційну лінію для студентів» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1108
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php