З 20 по 26 травня випускники шкіл проходитимуть державну підсумкову атестацію


Державна підсумкова атестація учнів 11-х класів буде проведена з трьох шкільних предметів за визначеним Міністерством освіти і науки порядком закінчення поточного навчального року.


У відповідності до порядку завершення 2010/2011 навчального року проведення державної підсумкової атестації учнів 11 класів відбудеться за наступним графіком: 20 травня з обов’язковий переказ із української мови, 23 травня з профільного предмета, для тих учнів, які навчалися у класах з профільним навчанням та історії України або математики для учнів, які навчалися у класах універсального профілю.

Завершиться підсумкова атестація 26 травня з предмета за вибором учнів.

В міністерстві зазначають, що одинадцятикласникам, які хворіли під час проведення державної підсумкової атестації, за наявності відповідної медичної довідки, буде надано можливість пройти її в інші терміни.

Зазначимо, що державна підсумкова атестація є останнім випробуванням випускників шкіл на шляху до отримання атестата про повну загальну середню освіту.

Документи про повну загальну середню освіту вручатимуться випускникам всіх регіонів в період з 28 по 31 травня 2011 року.

Випускники загальноосвітніх шкіл, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів, після отримання атестата мають пройти процедуру ЗНО, як необхідного компонента вступу до ВНЗ. Зовнішнє незалежне оцінювання, відповідно до графіку проведення тестування, цього року розпочнеться з обов’язкового тесту з української мови і літератури 2-3 червня.

Нагадаємо, крім випускників 11-х класів, державну підсумкову атестацію проходитимуть учні 4-х та 9-х класів українських шкіл.

ДПА у школярів четвертих класів розпочалася сьогодні 16 травня, а в учнів дев’ятих класів іспити розпочнуться 31 травня.




Огигінал новини «З 20 по 26 травня випускники шкіл проходитимуть державну підсумкову атестацію» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=1061
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php