Учасникам ЗНО вже надіслано запрошення для участі у тестуванні « Зовнішнє оцінювання « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Зовнішнє оцінювання
Учасникам ЗНО вже надіслано запрошення для участі у тестуванні
24-04-2012

Український центр оцінювання якості освіти здійснив розсилку запрошень-перепусток для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні абітурієнтам усіх регіонів.



У запрошеннях-перепустках зазначено місце, дата та час проведення ЗНО з кожного тестового предмета.

Запрошення-перепустка надіслана кожному абітурієнту за поштовою адресою, що вказувалася ним під час реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання.

Звертаємо увагу абітурієнтів, що запрошення-перепустка для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні є одним з необхідних документів, за якими здійснюється допуск учасника ЗНО до пункту тестування. Абітурієнти також мають можливість самостійно роздрукувати запрошення зі своїх інформаційних сторінок на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання створені на базі окремих навчальних закладів, що розташовані у великих райцентрах, містах, обласних центрах, Києві та Севастополі.

Зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень учнів у 2012 році розпочнеться 15 травня тестуванням з хімії та триватиме до 7 червня. Протягом цього часу учасники ЗНО матимуть можливість скласти тести з 10 навчальних предметів.

Результати ЗНО абітурієнти використовуватимуть для участі у конкурсному відборі при вступі до вузів України.

За результатами реєстрації, кількість учасників, у порівнянні з минулим роком збільшилася на 28 %. Більшість зареєстрованих учасників ЗНО є випускниками поточного навчального року - 265 389 осіб. Усього, з урахуванням випускників минулих років, участь у цьогорічному тестуванні мають намір взяти 328 910 абітурієнтів.

Вибір максимальної можливої кількості тестових предметів здійснили більшість цьогорічних учасників зовнішнього оцінювання - 216 807, що складає 65,9% від загальної кількості зареєстрованих. Тести з трьох предметів мають намір складати 89 766 зареєстрованих учасників (27,3 %), а середній показник кількості тестів, що складатиме один абітурієнт, становить 3,58.

Найбільш популярним серед вступників 2012 року є обов’язковий тест з української мови і літератури, а також традиційні предмети-лідери - історія України та математика.



Додатково:


ЗНО в Україні (історична довідка)

Як подати апеляцію щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання

Умови прийому до вищих навчальних закладів України в 2012 році

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів