Про навчальний заклад « Гарвардський універститет « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Гарвардський універститет
Про навчальний заклад
5-12-2008

Гарвардський університет (далі Гарвард), заснований як The President and Fellows of Harvard College. Він являє собою акредитований приватний університет в м. Кембриджі, штат Массачусетс. Цей Університет було засновано 8 вересня 1636 р. голосуванням Великого та загального суду колонії «Massachusetts Bay Colony». Гарвард є найстарішим вищим навчальним закладом Сполучених Штатів Америки та членом ліги «Ivy League».

Цей заклад був названий «Harvard College» 13 березня 1639 р. на честь його першого основного спонсора - молодого священика John Harvard. Випускник коледжу «Emmanuel College», Кембридж, John Harvard заповів декілька сотень книг для створення бібліотеки коледжу та декілька сотень фунтів. Перше офіційне посилання на «Harvard» як на "університет", а не "коледж", знайдене в новій Конституції штату Массачусетс 1780 р.

Професорсько-викладацький склад у кількості 2 300 осіб навчає 6 650 студентів за бакалаврськими програмами та 13 000 студентів за магістерськими та докторськими.



Офіційний колір університету - малиновий. Малиновими також називають спортивні команди Гарвардського університету та щоденну газету «The Harvard Crimson» («Гарвард малиновий»). Цей колір був неофіційно затверджений (під час вибору між ним та червоним) 1875 голосами студентської ради, хоча асоціювання з червоним почалося ще у 1858 р., коли Charles William Eliot, студент магістерської програми, який в подальшому став президентом Гарвардського університету, купив червоні бандани для своєї команди для того, щоб глядачі могли розпізнавати команду під час регати.

Незважаючи на те, що офіційний колір малиновий, фактичний колір спортивної форми та інших знаків Гарвардського університету, відрізняється від малинового. На відміну від яскравого малинового кольору, це темно-червоний колір. Гіди студентського товариства Гарвардського університету пояснюють гостям, що спортивний прапор просто втратив яскравість за час використання. Де-юре колір залишається малиновим, а де-факто колір дещо інший.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів