Про затвердження Порядку проведення моніторингу якості освіти « Інформація з інших джерел « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Інформація з інших джерел
Про затвердження Порядку проведення моніторингу якості освіти
14-03-2012

З метою забезпечення ефективного функціонування та конструктивного розвитку системи освітнього моніторингу, створення інноваційного простору та розроблення стратегій розвитку галузі, консолідації зусиль педагогічної спільноти щодо інтеграції України в європейський освітній простір 14 грудня 2011 року Кабінетом Міністрів України прийнято постанову «Про затвердження Порядку проведення моніторингу якості освіти».

Порядком визначено механізм організації та проведення моніторингу якості дошкільної, позашкільної, початкової, базової і повної загальної середньої освіти, професійно-технічної, базової та повної вищої освіти.

Основними завданнями моніторингу передбачено: отримання об’єктивної інформації про якість освіти, стан системи освіти, а також прогнозування її розвитку; оцінювання стану системи освіти відповідно до завдань державної політики в галузі освіти; забезпечення органів державної влади статистичною та аналітичною інформацією про якість освіти. Моніторинг проводитиметься на локальному, регіональному та загальнодержавному рівні.

Державна наукова установа «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» Міністерства освіти і науки, молоді та спорту розробить науково-методичне та здійснить організаційне забезпечення проведення моніторингу, а потім узагальнить статистичну та аналітичну інформацію про якість освіти.

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту врахує результати моніторингу під час формування та реалізації державної політики в галузі освіти.


Додатково:

МОН внесло зміни до процедури визнання іноземних документів про освіту (нострифікації)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів