Щодо направлення на навчання та стажування у провідні закордонні вищі навчальні заклади « Накази МОН « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Накази МОН
Щодо направлення на навчання та стажування у провідні закордонні вищі навчальні заклади
7-06-2012

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ
м. Київ


31.05.2012 р. № 650




Щодо направлення на навчання та стажування
у провідні закордонні вищі навчальні заклади




Відповідно до Положення про навчання студентів та аспірантів, стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. № 411, та Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для навчання, стажування, підвищення кваліфікації студентів, аспірантів, наукових та науково-педагогічних працівників за кордоном, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2011 р. № 546, і на підставі звернень вищих навчальних закладів та рішень (протокол № 1 від 18.05.2012) конкурсної комісії з відбору на навчання студентів і аспірантів та стажування наукових і науково-педагогічних працівників у провідних вищих навчальних закладах та наукових установах за кордоном (далі – Конкурсна комісія),

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити списки студентів, аспірантів, наукових і науково-педагогічних працівників, які за рішеннями Конкурсної комісії рекомендовані на навчання та проходження стажування у провідних вищих навчальних закладах за кордоном, згідно з додатками 1 - 3.

2. Визначити розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня за бюджетною програмою 2201250 «Навчання, стажування, підвищення кваліфікації студентів, аспірантів, науково-педагогічних та педагогічних працівників за кордоном» вищі навчальні заклади України, зазначені у додатках 1 – 3, студенти, аспіранти, наукові та науково-педагогічні працівники яких, відповідно до результатів конкурсного відбору, навчатимуться або проходитимуть стажування у провідних вищих навчальних закладах за кордоном.

3. Департаменту економіки та фінансування (Даниленко С.В.) здійснити фінансування розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня.

4. Керівникам вищих навчальних закладів, студенти, аспіранти, наукові та науково-педагогічні працівники яких за рішенням Конкурсної комісії направляються на навчання, стажування до вищих навчальних закладів за кордоном:

4.1. Забезпечити відповідно до законодавства укладання договорів із:

  • закордонними вищими навчальними закладами щодо навчання у них студентів і аспірантів або стажування наукових і науково-педагогічних працівників, зазначених у додатках 1 – 3 цього наказу;

  • студентами, аспірантами, науковими і науково-педагогічними працівниками, які відібрані для проходження навчання, стажування у провідних закордонних вищих навчальних закладах.


4.2. Подавати щомісяця до 20 числа до Міністерства інформацію про навчання або стажування студентів, аспірантів, наукових і науково-педагогічних працівників у провідних закордонних вищих навчальних закладах.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Суліму Є. М.



Міністр Д.В. Табачник
650.doc (286.5 Кбайт)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів