Міністр освіти познайомив з новими правилами вступу до вузів - 2011 « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Міністр освіти познайомив з новими правилами вступу до вузів - 2011
4-11-2010

Міністерство освіти та науки затвердило умови прийому до вищих навчальних закладів у 2011 році – повідомив керівник відомства Дмитро Табачник у вівторок, 2 листопада.

За словами міністра, умовами встановлено фіксований перелік конкурсних предметів за всіма рівнями підготовки.

Зокрема, при вступі на навчання за рівнем молодшого спеціаліста на основі базової загальної середньої освіти встановлено два конкурсні предмети, з яких вступники складатимуть вступні екзамени.

Крім того, при вступі зараховуються бали сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти. При цьому перший предмет є обов'язковим, а другий обирається самим вступником.

При вступі на навчання за рівнем бакалавра (спеціаліста, магістра медичного та ветеринарно-медичного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти зараховуються бали сертифіката Українського центру оцінювання якості освіти з трьох предметів.

Зокрема, два предмети є обов'язковими, а третій предмет обирається вступником, крім випадків, коли такий предмет визначений умовами прийому або рішенням приймальної комісії вишу.

Крім того, встановлено, що при вступі у виш на основі повної загальної середньої освіти враховується середній бал атестату за двохсотбальною шкалою, як це було й у 2010 році.

Також, надано право особам брати участь у конкурсі і на денну форму навчання за результатами зовнішнього незалежного оцінювання або за результатами вступних екзаменів у виші за їх вибором, які здобули повну середню освіту у 2007 році і раніше.


- Про затвердження Умов прийому до вищих навчальних закладів України

- Які предмети здавати на ЗНО для вступу до вузу у 2011 році

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів