Азаров порадив дітям брати приклад з Януковича та вчити мови « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Азаров порадив дітям брати приклад з Януковича та вчити мови
16-09-2010

Прем`єр-міністр Микола Азаров радий, що в Україні зростають діти, яким небайдуже майбутнє країни


Про це він сказав під час спілкування з членами української делегації Генасамблеї міжнародної громадської організації "Всесвітня дитяча ліга націй", які передали прем`єр-міністрові звернення першої сесії Генасамблеї до ООН і глав урядів, повідомляє УНІАН.

Зокрема, у зверненні до глав урядів пропонується активніше залучати дітей до обговорення важливих державних, міжнародних і міжнаціональних питань.

"Вже те, що ви таке звернення склали, приїхали сюди, говорить про те, що ви небайдужі люди до життя нашої країни, цікавить вас, як у нас розвиватиметься ситуація – економіка, наука. Отже це дуже приємно", - сказав М.Азаров.

Крім того, М.Азаров у відповідь на прохання, що пролунало від дітей, доручив Міністерству освіти і науки сприяти в організації роботи сайту організації "Всесвітня дитяча ліга націй", а також пообіцяв, що уряд приділятиме більше уваги розвитку дитячих спортивних установ і клубів, а також фізичному вихованню в школах, зокрема сільських.

У цьому контексті він пригадав, що, будучи школярем, вони з однолітками власними силами організовували спортивні майданчики.

"Тут великих грошей не треба - потрібне тільки бажання. Потрібно, щоб знайшлися такі ентузіасти, які обладнали б елементарними засобами майданчик. Я згадую своє дитинство. Я не думаю, що тоді у держави було багато грошей. Ми самі зробили в себе на дворі баскетбольний майданчик, натягували волейбольну сітку. І в футбол грали, і у волейбол, і в баскетбол. І весь вільний час проводили на дворі. Я не до того, що ухиляюся від того, щоб допомагати організовувати. У нас є міністр спорту, і він, безумовно, організовуватиме і допомагатиме. Я до того, що з самого початку треба виховувати в собі самостійність, вміння самим, без чиєїсь допомоги пробиватися в житті", - сказав Прем`єр-міністр.

У цьому контексті прем`єр-міністр пригадав життєвий шлях Президента України Віктора Януковича.

"У вас є дуже сильний приклад нашого Президента, який виховувався без батьків, як ви знаєте, пройшов через інтернати, і став Президентом. Тобто, людина сама себе зробила, сама себе провела по життю, спираючись, перш за все, на свій характер. І зараз ви в тому віці, коли всі дороги відкриті і є всі можливості", - сказав М.Азаров.

Він відзначив, що в шкільному віці дуже легко засвоюються мови. "Що таке 12-13 років? Саме час для вивчення іноземних мов. Можна навіть поліглотом стати – дві, три, чотири мови цілком можна в такому віці осилити. А якщо людина знає навіть дві мови, то це вже добре – сто відсотків він і житті не пропаде", - зауважив Азаров.

При цьому він зазначив, що головне завдання уряду – допомагати дітям, які, у свою чергу, мають розвиватися, ставити перед собою цілі й досягати їх.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів