З 18 по 20 травня 2022 року в Барселоні відбудеться всесвітня конференція ЮНЕСКО для формування майбутнього вищої освіти « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
З 18 по 20 травня 2022 року в Барселоні відбудеться всесвітня конференція ЮНЕСКО для формування майбутнього вищої освіти
12-05-2022

Третя Всесвітня конференція ЮНЕСКО з вищої освіти відбудеться з 18 по 20 травня 2022 року в Барселоні, Іспанія, щоб намітити оновлене бачення вищої освіти в наступному десятилітті з урахуванням зростаючої кількості студентів.

У всьому світі навчається 235 мільйонів студентів, і це кількість, що більш ніж подвоїлося за останні 20 років і, ймовірно, знову подвоїться протягом найближчого десятиліття.

Перед таким таким зростаючим попитом, як ми можемо забезпечити якісну вищу освіту, адаптовану до сучасних викликів, таких як сталий розвиток? Як можна підтримати міжнародну академічну мобільність? Які уроки можна винести з пандемії COVID-19? Ці питання будуть в центрі Всесвітньої конференції.

Очікується, що понад 1500 учасників візьмуть участь у заході з університетів, урядів, приватного сектору та громадянського суспільства, щоб поділитися своїм досвідом та ідеями з метою створення спільної глобальної дорожньої карти на найближче десятиліття.

Конфедерацію відкриють генеральний директор ЮНЕСКО Одрі Азуле (Audrey Azoulay), Жоан Субіратс (Spanish Minister of Universities, Joan Subirats), Пере Арагонес (President of the Generalitat of Catalonia, Pere Aragonès) і мер Барселони Ада Колау (Ada Colau).

Демократизація доступу

Розширення доступу до освіти є необхідним, але воно має серйозні логістичні та бюджетні наслідки для урядів, особливо в країнах, що розвиваються. Спостерігається тенденція до збільшення плати за навчання та інших непрямих витрат у багатьох місцях, обтяжуючи фінанси студентів та їх сімей.

Підвищення мобільності студентів

Шість мільйонів світового студентського населення навчаються за кордоном, і очікується, що до 2025 року це число зросте до 8 мільйонів. Але міжнародні рамки необхідні для підтримки мобільності, яка є не тільки академічним активом для студентів, але і стимулом до обміну знаннями та взаєморозуміння.


Докладніше на сайті unesco.org >>>

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів