19 вересня – спеціально організована сесія ЄВІ « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
19 вересня – спеціально організована сесія ЄВІ
18-09-2020

Завтра понад вісім тисяч охочих вступити до магістратури у 2020 році складатимуть єдиний вступний іспит з іноземної мови.



Нагадуємо учасникам ЄВІ, що адреси пунктів тестування та час початку іспиту зазначено в запрошеннях-перепустках, розміщених у «Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до кабінету учасника здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

Тестування розпочнеться о 10:00. Допуск вступників до пункту тестування буде розпочато о 9:15 і припинено за 10 хвилин до початку тестування.

Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності:

- екзаменаційного листка;
- оригіналу документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку);
- запрошення-перепустки.

У разі відсутності екзаменаційного листка та/або документа, назва, серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку, вступника не буде допущено до пункту тестування.

Під час проходження вступних випробувань Ви не можете користуватися електронною версією ID-картки у мобільному застосунку «Дія», Вам обов’язково потрібно мати оригінал паспорта (це пов’язано з технічними та організаційними особливостями проведення вступних випробувань).

Радимо взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які вступник зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися.

Під час проходження тесту вступник не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Речі, що не передбачені процедурою зовнішнього оцінювання, вступники залишають у спеціально відведеному місці, на яке вкаже інструктор в аудиторії тестування.

На складання ЄВІ буде відведено 60 хвилин. Загальна кількість завдань — 42. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, — 42.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів