Міжнародний день молоді, встановлений Асамблеєю ООН « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Міжнародний день молоді, встановлений Асамблеєю ООН
12-08-2020

Щорічно 12 серпня за всьому світу відзначається Міжнародний день молоді.



Це свято було встановлено Генеральною Асамблеєю ООН ще у грудні 1999 року за пропозицією Всесвітньої конференції міністрів у справах молоді, що відбулася в Лісабоні 8-12 серпня 1998 року.

Уперше ж свято відзначили 12 серпня 2000 року.

Мета проведення цього дня – об’єднати молодих людей різних країн для особливої уваги до проблем молоді: освіта, працевлаштування, психологічні травми і особливості, поведінка в суспільстві, питання сексуального характеру, створення сім’ї, проблеми молодих батьків та інші.

Сьогодні молодь складає одну чверть світової робочої сили, і на неї припадає половина безробітних. Ринки праці зазнають труднощів із забезпеченням стабільної зайнятості з гарними перспективами для молодих людей, за винятком висококваліфікованих фахівців.

За статистикою аналітичної компанії Euromonitor International, у світі нараховується понад 3 мільярди жителів у віці до 25 років. Більше аніж півмільярда з них живуть в бідності. Понад 100 мільйонів дітей не відвідують школу і щодня 7 тисяч молодих людей заражаються ВІЛ/СНІДом. Сьогодні додалися й виклики, пов’язані із пандемією COVID-19.

У цей день усі заходи до Дня молоді (онлайн і офлайн) присвячені висвітленню проблематики молоді, захисту їх прав та свобод. А уряди усіх країн закликають звернути увагу на актуальні та гострі питання, з якими зіштовхуються щодня молоді люди і допомогти їм, скерувати та надати доступ до якісної освіти та інструментів для поліпшення власного життя.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів