Укрпатент та Луганський державний медичний університет підписали меморандум про співпрацю « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Укрпатент та Луганський державний медичний університет підписали меморандум про співпрацю
19-06-2020

17 червня 2020 року підписано меморандум про співпрацю між Державним підприємством «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент) та Державним закладом «Луганський державний медичний університет» (ЛДМУ).

Головною метою меморандуму є поглиблення співпраці з популяризації інтелектуальної власності та питань, пов’язаних з правовою охороною об’єктів ІВ у медичній сфері.

Також під час урочистого заходу, який відбувся в онлайн-форматі, підписано угоду про створення Центру підтримки технологій та інновацій (TISC) на базі Луганського державного медичного університету (ЛДМУ).


Зазначені документи підписали в.о. Генерального директора Укрпатенту Наталія Петрова та в.о. ректора Луганського державного медичного університету Ігор Іоффе.

Створення центру TISC ЛДМУ відбувається в рамках імплементації Меморандуму про взаєморозуміння між Всесвітньою організацією інтелектуальної власності та Міністерством економічного розвитку і торгівлі України щодо створення мережі Центрів підтримки технологій та інновацій в Україні.

Окрім цього запланована спільна робота над розвитком та підтримкою технологій та інновацій, правової охорони ІВ у сфері науки та медицини; організація спільних заходів та робочих зустрічей; залучення спеціалістів (експертів) та підвищення їх обізнаності з питань правової охорони ІВ а також інші напрями співробітництва.




За інформацією:
ukrpatent.org





Додатково:

ДНТБ: Статистика використання працівниками українських ЗВО доступу до Scopus, Web of Science та SpringerLink

World Universities Web Ranking 2020 (January edition) - рейтинг університетів за популярністю в Інтернеті

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів