Українські школярі вибороли призові місця на науковій олімпіаді IJSO – Україна вперше брала участь у змаганні « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Українські школярі вибороли призові місця на науковій олімпіаді IJSO – Україна вперше брала участь у змаганні
11-12-2019

Учасники української команди завоювали три бронзові медалі на Міжнародній молодіжній науковій олімпіаді (IJSO, International Junior Science Olympiad).



Змагання проходить 3-12 грудня 2019 року в м. Доха, Катар.

Цього року в IJSO взяли участь представники 70-ти країн. 2018-го Україна делегувала на олімпіаду спостерігачів, а цьогоріч у змаганні вперше взяла участь українська команда з 6-ти юних науковців.

Бронзові медалі олімпіади вибороли:

Яна Головацька,
Дмитро Антонович,
Олександр Стасовський.

До складу української команди також увійшли Віктор Уланов, Софія Паламарчук та Таїсія Постернак. Підготовкою учасників до змагання займалися Пауль Пшенічка, Олександр Толстов, Світлана Антоненко, Олег Орлянський, Петро Фочук, Ігор Чернецький, Жанна Білик, Наталія Олексієвич, Марія Федоряк.

Довідково

Міжнародна молодіжна наукова олімпіада (IJSO) – щорічне змагання для школярів до 16-ти років з природничих наук (біології, хімії та фізики), яка передбачає індивідуальну та командну участь.

IJSO – масштабний міжнародний навчальний та виховний захід для юних науковців з усього світу, який має на меті визнання значення природничих наук у загальній освіті молоді та у всіх аспектах їхнього життя.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів