В НУЦЗУ відкрито єдиний на території України Центр впровадження психотренінгових технологій « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
В НУЦЗУ відкрито єдиний на території України Центр впровадження психотренінгових технологій
1-12-2018

30 листопада в Національному університеті цивільного захисту України було презентовано найсучасніший та єдиний на території нашої держави Центр впровадження психотренінгових технологій.

Урочисто відкрили унікальний Центр Григорій Рева, міністр України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи (2002-2005 рр.), Володимир Палюх, ректор Харківського пожежно-технічного училища — Інституту пожежної безпеки (1990-1998 рр.), Володимир Росоха, ректор Харківського інституту пожежної безпеки МВС України (1998-2000 рр.), Академії пожежної безпеки України (2000-2004 рр.) Академії цивільного захисту України (2004-2005 рр.), ректор Національного університету цивільного захисту України Володимир Садковий.

Протягом 2007-2017 років вивчаючи досвід роботи закордонних тренувальних центрів для рятувальників та впроваджуючи у діяльність «екстремальних» психологів України сучасні психотренінгові технології, науковці науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології НУЦЗУ зробили великий крок у психопрофілактиці співробітників ДСНС України та фахівців ризиконебезпечних професій, що стало поштовхом до відкриття Центру.

Головним завданням Центру є впровадження сучасних психотренінгових технологій в систему підготовки, супроводу та відновлювального періоду фахівців ДСНС України, а також всіх фахівців ризиконебезпечних професій для забезпечення надійності діяльності персоналу. Основним напрямом функціонування є впровадження сучасних психотренінгових технологій в систему психологічної підготовки населення до умов надзвичайних ситуацій.

До складу Центру увійшли “Кімната катастроф”, що призначена для формування стресостійкості, нейтралізації післятравматичного стресового розладу, навчання наданню першої психологічної допомоги постраждалим та самодопомоги; “Кімната релаксації”, де відновлюватимуться психологічні ресурси, відбуватиметься зняття психологічного напруження та психосоматичних блоків; “Конференц зала” для проведення різноманітних соціально-психологічних тренінгів та “Кімнати для проведення кава-брейку”.

Як зазначила начальник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Світлана Лєбєдєва, Центр впровадження психотренінгових технологій стане осередком консолідації науково-практичних доробок провідних фахівців-психологів ДСНС України.








Додатково:

НУЦЗУ зареєстрував фаховий міжнародний науковий журнал «Східний часопис безпекових студій»

МОЗ: Посібник "Домедична допомога в умовах бойових дій"

Товариство «Знання» України презентує навчальний курс знань з надання екстреної домедичної допомоги

Как рассказать детям о войне?

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів