Міністерство юстиції: Створено онлайн-базу обміну успішними практиками підтримки дітей та підлітків у складних життєвих обставинах « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Міністерство юстиції: Створено онлайн-базу обміну успішними практиками підтримки дітей та підлітків у складних життєвих обставинах
26-11-2018

Для попередження правопорушень серед неповнолітніх створено онлайн-базу обміну успішними практиками підтримки дітей та підлітків у складних життєвих обставинах. Посилання на цю базу (https://iccjc.org.ua) опубліковано на сайті Міністерства юстиції. Про це повідомила перший заступник Міністра юстиції Олена Сукманова.

«Базу створено у рамках виконання завдань Міжвідомчої координаційної ради з питань правосуддя щодо неповнолітніх. Основою бази стали 57 практик, що були зібрані Мін’юстом серед державних органів, міжнародних партнерів та громадських організацій України. Її створення повинно підвищити ефективність у плануванні роботи з неповнолітніми, створити платформу дієвої підтримки дітей та підлітків у подоланні проблем, які призводять до вчинення ними правопорушень», - зазначила Олена Сукманова.

Вона розповіла, що даний ресурс містить інформацію про практики, які вже ефективно реалізовані або реалізуються у різних регіонах України. «Основа бази охоплює практики з 20 областей нашої держави та міста Києва, а також 10 загальнонаціональних ініціатив. Надалі база постійно оновлюватиметься та у перспективі налічуватиме сотні політик, програм та проектів», - сказала перший заступник Міністра юстиції.

Олена Сукманова наголосила, база також стане майданчиком для нетворкінгу організацій, чия діяльність спрямована на розроблення, тестування та поширення згаданих практик: тут вони зможуть знаходити нові партнерства та генерувати ідеї для нових ініціатив.

«Релевантну для їх професій інформацію та платформу для просування успішних практик у базі можуть знайти також і вчителі, науковці, організації громадянського суспільства, батьки. Користувачами бази можуть стати і самі неповнолітні. Там вони зможуть знайти активності, які допоможуть їм впоратися з труднощами – чи то психологічними, чи то соціальними, або ж знайти гуртки, молодіжні клуби та інші ініціативи, які дозволять з користю провести час чи знайти друзів», - підсумувала Олена Сукманова.

Довідково: Організацію бази та створення її інтерактивної карти здійснено Фундацією DEJURE за підтримки Представництва Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.







Додатково:

ЮНЕСКО: Методическое пособие по предотвращению насильственного экстремизма

Понятие «насилие в школах» обрело другой смысл: Кто защитит учителя от учеников?

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів