Що робить поліція в НМУ ім. Богомольця?: Як віртуальна "адміністрація" перетворює медичний виш на «ЗОНУ» « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Що робить поліція в НМУ ім. Богомольця?: Як віртуальна "адміністрація" перетворює медичний виш на «ЗОНУ»
9-10-2018

1. Знайомимося з «новими обличчями» віртуальної адміністрації.

– «в.о.проректора по адміністративно-господарській роботі і перспективному розвитку» Поливач- екс-начальник поліції охорони Київської області часів Януковича
(пошук в: youtube, пошук в: google ???...);

– «В.о.начальника відділу кадрів» Клименко- його колишній підлеглий по роботі в поліції охорони;

– «В.о.начальника планово-фінансового відділу»-соратниця пана О.Науменка по роботі в команді екс-ректора Москаленка пані Людмила Коновалова. Її підписи в статусі колишнього начальника цього відділу містяться в низці фінансових документів кримінальної справи по зникненню 20 млн грн в процесі будівництва гуртожитку #8;

– «В.о.головного бухгалтера» з наданим МОЗом правом підпису на банківських документах – колишня касир НМУ пані Ганна Федоренко з неповною середньою освітою.


2. «Новий порядок» доступу співробітників до адміністративного корпусу на б. Шевченко,13: як на зону

Часи, коли всі співробітники і студенти НМУ заходили по магнітних перепустках, залишилися в минулому.

Тепер на вході вас зупиняє працівник охорони і пропонує або записуватися в журнал для отримання доступу в майбутньому, або викликає вийти до вас «старшого»- «в.о.начальника відділу кадрів» або іншого «шефа». Як варіант, за командою «зверху» один з охоронців конвоює вас до певного кабінету, наприклад, до відділу кадрів. Якщо ви прийшли на своє робоче місце, то охоронець слідкує, щоб ви не винесли з нього ані документ, ані флешку.

Зі слів наших колег, частина документів з їхніх кабінетів зникла, а паролі в робочих комп‘ютерах зламані.

Яскраве враження на багатьох справив супровід працівником охорони не тільки до того чи іншого кабінету та каси за своїми грошима, але і до вбиральні!
Тих, хто звільнювалися, особисті речі із кабінетів чекали в коробці на вході.

3. Незаконні звільнення за незаконною процедурою.

В порушення закону, 7-ми (!) віртуально «звільненим» за «прогули» керівникам підрозділів, які в цей час працювали на робочих місцях в учбових корпусах, прийшли «реальні» трудові книжки поштою.
Без коментарів.

4. Подальша робота АСУ і відповідальність за безпеку даних відносно корупційних ризиків лежить на тих, хто, фігуруючи в Єдиному державному реєстрі і маючи право банківського підпису, робить кадрові рішення і забезпечує виплату заробітньої платні.

5. Поліціянти Шевченківського відділку продовжують забезпечувати екскорт «в.о.ректора Науменка» і його доблесноі команди – тепер по учбових корпусах НМУ.

Вчора опівдні на територію кампусу по пр. Перемоги,34 в‘їхали дві легкові машини з поліціянтами, які здійснили супровід пана Науменка, підписанта ЄДР екс-в.о.ректора Кучіна, «в.о.проректора по АГР», «в.о.начальника відділу кадрів», «в.о.декана 1 медичного факультету» асистента Павловського, а також доцента кафедри акушерства і гінекології ІПО за зовнішнім сумісництвом Говсєєва по корпусах.

Частина облич співробітників поліції були знайомі по двох попередніх зустрічах в будівлі ректорату, коли вони «пробили коридор» для двох «в.о.» поспіль. На цей раз вони також прибули на виклик пана Науменка на «102» для забезпечення його, нібито, порушених прав на доступ до «підлеглих»- студентів і викладачів.

Насправді пану Науменку і команді , імовірно, було страшно вилізти із свого «бункера» з контрольованим входом і вийти на безконтрольний простір університетського кампусу. В тому, що до «віртуальної адміністрації» не було нікому діла, захисники правопорядку пересвідчилися на власні очі, здійснюючи охорону пана Науменка під час його обходу кімнат.
«Що це було?» ніхто не збагнув. Чергових «слідчих дій» – не вийшло, принайми, в учбових корпусах.

Може, рекогносцировка?



А, от наприклад, коли до Київського університету культури охоронці не пустили працівників Офісу Уповноваженого і якими згодом було викликано поліцію то остання протягом години так і не прибула на виклик...



За інформацією:
nmu.life,
ombudsman.gov.ua






Додатково:


Питання діяльності НМУ ім. О.О. Богомольця та юридичні аспекти кадрових та інших рішень

Постійно програючи Катерині Амосовій у судах - МОЗ України вкотре звільнило її з посади ректора НМУ ім. О.О. Богомольця

Студпрламент НМУ імені О.О.Богомольця звернувся до МОН: Ми підтримуємо ректора Катерину Амосову

НМУ імені О.О.Богомольця: Рішенням Печерського районного суду Катерину Амосову поновлено на посаді ректора

Автономія ВНЗ 2018: Суд заборонив МОЗ України призначати на посаду в.о. ректора НМУ ім. О.О. Богомольця будь-яку особу, крім випадків, визначених положенням Закону України “Про вищу освіту”

Суд зобов’язав "ЦЕНТР ТЕСТУВАННЯ" МОЗ виконати свої обов'язки перед НМУ імені О.О. Богомольця

Автономія ВНЗ як ходіння по муках: Проблеми НМУ імені О.О. Богомольця владу не хвилюють...

Керівники провідних вишів України звернулися до Генпрокурора за захистом від протиправних дій щодо НМУ імені Богомольця

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів