Реформа потребує постійних інвестицій, і на наступний рік школа знову отримає 1 млрд інвестицій для обладнання НУШ, - Лілія Гриневич « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Реформа потребує постійних інвестицій, і на наступний рік школа знову отримає 1 млрд інвестицій для обладнання НУШ, - Лілія Гриневич
24-09-2018

У проекті бюджету на 2019 рік знову закладено 1 млрд грн на модернізацію освітнього простору початкової школи - лише підтримуючи постійні інвестиції, можна здійснити справді глибоку реформу.



Про це заявила Міністр освіти і науки Лілія Гриневич під час свого виступу на Форумі видавців у Львові.

«Коли я йшла на посаду Міністра, єдина умова, яка була для мене важливою, це інвестиції в реформу. Бо інакше здійснити її просто неможливо. І це велика перевага, що Прем‘єр-міністр і члени Уряду розуміють важливість змін, які ми з вами робимо. Саме тому не зважаючи на усі складнощі бюджету наступного року, ми все ж заклали співмірну інвестицію на наступний рік - 1 мільярд гривень на освітнє середовище для першокласників, що прийдуть навчатись у 2019 році», - розповіла Лілія Гриневич.

Вона також зазначила, що наступного року всі педагогічні працівники отримають підвищення зарплати на 9%.

«Це очевидно недостатнє підвищення заробітної плати. Я сподіваюсь, що в процесі доопрацювання бюджету у парламенті нам вдасться отримати більші преференції для освіти. Але все ж певне збільшення зарплатні відбудеться»,- прокоментувала Міністр.

Нагадуємо, що Лілія Гриневич перебуває з візитом на Львівщині. Сьогодні вона також відвідала Ресурсний центр освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Національного університету «Львівська політехніка»

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів