Всеукраїнський форум «Кращі практики профспілкового навчання» « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Всеукраїнський форум «Кращі практики профспілкового навчання»
7-02-2018

31 січня – 1 лютого в Чернігівському Навчально-методичному центрі профспілок відбувся Всеукраїнський профспілковий форум «Кращі практики профспілкового навчання (обмін досвідом)».



Проведення заходу було приурочено до 30-річчя діяльності Навчально-методичного Центру, який наразі вважається найкращим серед профспілкових в Україні.

Протягом двох днів керівники всеукраїнських профспілок, територіальних профоб’єднань, профспілкові викладачі, науковці та фахівці з профосвіти з усіх куточків країни працювали над питанням розвитку профспілкового навчання, його осучаснення.

У відкритті роботи заходу взяли участь Валерій Куліч – голова Чернігівської обласної державної адміністрації, Ігор Вдовенко – голова Чернігівської обласної ради, Олександр Шубін – заступник Голови Федерації профспілок України, Ігор Москаленко – голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, Василь Пась – виконавчий директор Чернігівського обласного об’єднання організації роботодавців.

Керівники області у своєму привітання із задоволенням згадали багаторічну плідну співпрацю Навчально-методичного центру профспілок з різними управліннями та відомствами Чернігівської ОДА, Чернігівської обласної та міської рад в питанні правової просвіти членів трудових колективів.

Від Профспілки працівників освіти і науки України участь у роботі Форуму взяла заступник Голови Профспілки Любов Гарбаренко.

Програма Форуму включала проведення пленарної частини, огляд виставки матеріалів з історії розвитку та сучасних здобутків профспілкової освіти, участь у майстер-класах, де були представлені нові форми і методи навчання.

Учасниками заходу було відзначено унікальність Чернігівського профспілкового навчального центру. Адже цей заклад, один з небагатьох в Україні, зміг не тільки зберегти профіль своєї діяльності, але й розвинути навчальну базу і стати лідером в провадженні інноваційних форм освіти дорослих.

Так, за 2017 рік на базі Центру проведено понад 100 освітніх заходів для профспілкових кадрів та активу, в яких взяло участь більше 5 тисяч спілчан. Підтверджуючи статус базового навчального Центру Федерації профспілок України, минулого року колектив навчального закладу прийняв 37 груп слухачів з інших регіонів країни. Тренери Навчально-методичного центру постійно працюють над розробкою нових тематик тренінгів та оновленням існуючих програм. Це є одним з факторів привабливості навчання в Чернігові.

На пленарній частині Форуму відбулася презентація відеофільму про роботу Центру. Директор Чернігівського НМЦ профспілок Тетяна Осадча розповіла про 30 років його діяльності, а також надбання, інновації та плани на майбутнє. Продовжився захід виступами учасників форуму «Кращі практики профспілкового навчання: обмін досвідом».

Загалом під час заходу було успішно проведено круглі столи, відбулися фахові дискусії та зустрічі з представниками органів влади, обмін думками та кращими надбаннями у профспілковому навчанні.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів