Мельника П.В. та Суліму Є.М. позбавлено статусу члена-кореспондента НАПН України « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Мельника П.В. та Суліму Є.М. позбавлено статусу члена-кореспондента НАПН України
30-11-2017

17 листопада відбулися загальні збори Національної академії педагогічних наук України, присвячені 25-й річниці НАПН України. Учасники зборів заслухали і обговорили доповідь президента НАПН України Василя Кременя «25 років діяльності Національної академії педагогічних наук України: здобутки і перспективи». Було затверджено пріоритетні напрями досліджень НАПН України і Статут НАПН України в новій редакції, а також розглянуто питання і прийнято рішення про позбавлення статусу члена-кореспондента НАПН України.

У загальних зборах України взяли участь віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко, радник Президента України Юрій Богуцький, заступник міністра освіти і науки Павло Хобзей, завідувач відділу головного департаменту з гуманітарної політики Адміністрації Президента України Микола Берізко, віце-президент НАН України Сергій Пирожков, член Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Ірина Констанкевич, керівники національних галузевих академій наук України, делегація Комітету педагогічних наук Польської академії наук. За вагомі досягнення в галузі української освіти, педагогіки і психології провідних учених НАПН України відзначено високими державними і галузевими нагородами.

Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень у доповіді коротко окреслив історію становлення Академії, її досягнення за 25 років діяльності і перспективні завдання.

Мельника П.В. та Суліму Є.М. позбавлено статусу члена-кореспондента НАПН України


З інформацією про затвердження пріоритетних напрямів досліджень НАПН України на загальних зборах виступив перший віце-президент, в. о. вченого секретаря НАПН України Володимир Луговий. Про Статут НАПН України в новій редакції йшлося у виступі віце-президента НАПН України Олега Топузова. Розглянувши істотно оновлені пріоритетні напрями наукових досліджень і назрілі поправки до чинного Статуту НАПН України, зокрема, у зв’язку прийняттям нового Закону України «Про освіту», загальні збори схвалили пріоритетні напрями досліджень НАПН України і Статут НАПН України в новій редакції.

Розглянувши рішення загальних зборів Відділення професійної освіти і освіти дорослих НАПН України про позбавлення статусу члена-кореспондента НАПН України Петра Володимировича Мельника від 17 листопада 2017 р. та рішення загальних зборів Відділення загальної педагогіки та філософії освіти НАПН України про позбавлення статусу члена-кореспондента НАПН України Євгена Миколайовича Суліми від 17 листопада 2017 р. та керуючись пунктами 29, 30, 32 Статуту НАПН України, загальні збори НАПН України прийняли рішення позбавити Мельника Петра Володимировича та Суліму Євгена Миколайовича статусу члена-кореспондента НАПН України.


Докладніше на сайті naps.gov.ua



За інформацією:
naps.gov.ua

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів