Міжнародні учнівські олімпіади-2017: працюємо на імідж України « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Міжнародні учнівські олімпіади-2017: працюємо на імідж України
16-11-2017

У 2017 році київські школярі гідно виступили на міжнародних учнівських олімпіадах.



З 5 до 16 липня 2017 року в Таїланді, у місті Накхонпатхом, відбулася LXVIX Міжнародна учнівська олімпіада з хімії. У ній узяли участь 300 учасників із 78 країн світу.

Українська команда повернулася додому з трьома срібними та бронзовою медалями. Срібною призеркою стала випускниця Природничо-наукового ліцею №145 Печерського району міста Києва Юлія Філь.

З 12 по 24 липня 2017 року в Бразилії, в місті Ріо-де-Жанейро, відбулася LVIII Міжнародна учнівська олімпіада з математики. У ній взяли участь 615 учнів із 111 країн світу.

За результатами змагань команда з України здобула одну золоту, дві срібні, одну бронзову медалі та Почесну грамоту. У здобутку юних киян дві медалі: золото виборов випускник гімназії «Академія» Святошинського району Антон Тригуб, бронзовим призером став учень Києво-Печерського ліцею №171 «Лідер» Печерського району Георгій Іванчик.

З 15 по 25 липня 2017 року в Індонезії, у місті Джок’якарта, відбулася Міжнародна учнівська олімпіада з фізики. Цього року учасниками олімпіади стали школярі із 88 країн світу. Команда України здобула дві золоті, одну срібну та дві бронзові медалі. Учень Технічного ліцею Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» Кирило Совайло став бронзовим призером.

З 22 до 31 липня 2017 року в місті Ковентрі (Сполучене Королівство Великої Британії) відбулася XXVIII Міжнародна учнівська олімпіада з біології.
За перемогу в цьому престижному інтелектуальному змаганні боролися 260 учасників у складі національних команд із 67 країн світу.
Команду України у Міжнародній учнівській олімпіаді з біології представляли 4 учні. Усі українські школярі повернулися додому з нагородами. Дві бронзові медалі вибороли юні кияни: Дарина Завадська, випускниця ліцею «Наукова зміна» Дарницького району, та Ірина Поплевічева, випускниця гімназії №287 Святошинського району.

Високі результати київські школярі досягли завдяки своїй наполегливій праці та здібностям, роботі висококваліфікованих учителів, а також науковців, які готували команди до міжнародних змагань.

Щиро вітаємо учнів, їхніх батьків, учителів та наставників із перемогою!

Бажаємо нових успіхів, творчих досягнень та задоволення від наукових відкриттів Антону Тригубу, Юлії Філь, Георгію Іванчику, Дарині Завадській, Ірині Поплевічевій, Кирилу Совайлу.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів