ФРУ: В Україні по-новому будуть видавати патенти і свідоцтва інтелектуальної власності « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
ФРУ: В Україні по-новому будуть видавати патенти і свідоцтва інтелектуальної власності
15-05-2017

1 травня Кабінет Міністрів прийняв рішення, яким передав Мінекономрозвитку функції Державної служби інтелектуальної власності України щодо реалізації державної політики у сфері інтелектуальної власності.
Відповідні функції включають видачу усіх охоронних документів (патентів, свідоцтв) у сфері інтелектуальної власності.

Рішення Уряду є черговим кроком до створення Національного органу інтелектуальної власності згідно з Планом пріоритетних дій Уряду на 2017 рік та Концепцією реформування державної системи правової охорони інтелектуальної власності в Україні.

«Реформа у сфері інтелектуальної власності є надзвичайно важливою для покращення інвестклімату України, розвитку інновацій та створення новітніх рішень. Однак важливо, щоб зміни та передання функцій відбувалися поступово, без ризиків для функціонування системи»,- прокоментував рішення Уряду Перший віце-прем'єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Постанова Уряду про передачу функцій Державної служби інтелектуальної власності України Мінекономрозвитку набуде чинності з дня її офіційного опублікування.

Довідково.

Національний орган інтелектуальної власності (НОІВ) - єдиний централізований орган для виконання функцій з видачі патентів (свідоцтв) за принципом "єдиного вікна" на основі кращих європейських та світових практик. Відповідний орган, функції якого виконуватиме Укрпатент, буде відповідальним за реалізацію державної політики у сфері інтелектуальної власності, а Мінекономрозвитку забезпечуватиме формування єдиної державної політики у цій сфері. Створення НОІВ передбачає послідовне реформування сфери інтелектуальної власності, включаючи поступову інституційну перебудову національної системи охорони інтелектуальної власності.







Додатково:

Кількість патентів, отриманих ВНЗ України у 2016 році

Всеукраїнський конкурс «Винахід року – 2016» завершено: переможці отримали свої нагороди

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів