ПолтНТУ: На засіданні Конференції трудового колективу було підведено підсумки роботи університету в 2016 році « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
ПолтНТУ: На засіданні Конференції трудового колективу було підведено підсумки роботи університету в 2016 році
29-01-2017

У ПолтНТУ відбулося розширене засідання Конференції трудового колективу

У ПолтНТУ на розширеному засіданні конференції трудового колективу 27 грудня 2016 р. заслухали звіт ректора університету про виконання умов контракту та підвели підсумки календарного року.

Напередодні Нового року у великій актовій залі університету відбулось розширене засідання Конференції трудового колективу Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, участь у якому взяли науково-педагогічні працівники, співробітники та студенти університету. Також до заходу долучились почесні гості, серед яких член наглядової ради ПолтНТУ, начальник Полтавського відділення ПАТ «Укрсоцбанк» Юрій Шляховий, начальник ГУ Державної казначейської служби Полтавської області Олег Чепурний і голова Шевченківської у місті Полтава ради Дмитро Задворкін. Основним питанням порядку денного було підведення підсумків роботи колективу Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка в 2016 році, звіт про виконання ректором умов контракту з Міністерством освіти і науки України та положень Статуту ПолтНТУ.

Презентуючи звіт, Володимир Онищенко проінформував усіх присутніх про головні результати науково-дослідницької, освітньої, фінансово-господарської, міжнародної та соціальної діяльності університету за 2016 рік. Ректор закцентував увагу на зміцненні кадрового потенціалу, адже кадровий склад університету налічує більше 70 докторів наук, професорів та майже 400 кандидатів наук. Відмітив значні здобутки у науковій діяльності: реєстрація фахових збірників у міжнародних науково-метричних базах даних, традиційна співпраця університету з Малою академією наук України, Національною академією наук України та її установами, а також нагородження премією Президента для молодих вчених науково-педагогічних працівників університету.

Крім того, він зазначив, що університетом здійснена значна робота у розвитку навчального закладу, адже у вересні 2016 року в ПолтНТУ було створено Навчально-науковий інститут фінансів, економіки та менеджменту, а з нового року планується створення сучасного Навчально-наукового інституту ІТ-технологій та мехатроніки. Також у 2016 році було відкрито кафедру військової підготовки офіцерів запасу за 4 військово-обліковими спеціальностями.

Володимир Онищенко відмітив важливість та актуальність міжнародного співробітництва, серед основних здобутків: реалізація проектів Британської Ради «Англійська в університетах» та «Лідерство в університетах», проектів Корпусу Миру США в Україні, Посольства США в Україні «Академічна чесність», реалізація програми «Подвійний диплом» з Білостоцькою політехнікою та співпраця з провідними університетами Польщі, Німеччини, Болгарії, Словаччини, Грузії та багатьма іншими. Акцентував увагу на активному співробітництві зі студентським самоврядуванням, обранні нового складу представницьких, виконавчих та контрольно-ревізійних органів студентського самоврядування та профспілкового комітету студентів університету на демократичних засадах шляхом прямого таємного голосування.

Ректор акцентував увагу на розвитку матеріально-технічної бази, термомодернізації навчальних корпусів, фінансово-економічній діяльності університету та роботі ПолтНТУ у спільних програмах розвитку, прикладом якої стало створення новітньої сучасної лабораторії нафтогазових технологій, що була створена на базі ПолтНТУ завдяки спільним зусиллям адміністрації університету та спонсорській допомозі провідних компаній ДТЕК та ТОВ «Геосинтез інженірінг».

В обговоренні доповіді ректора, виступаючі члени трудового колективу, відмітили позитивну динаміку розвитку навчального закладу й утвердження його позицій в національному та міжнародному освітньому просторі. Щоразу зростають показники та досягнення у різних напрямках діяльності, яке відбувається завдяки злагодженій роботі колективу університету та адміністрації навчального закладу, зокрема ректора ПолтНТУ, професора Володимира Онищенка.

Заслухавши та обговоривши доповідь ректора Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, делегати засідання ухвалили звіт професора Володимира Онищенка про виконання умов контракту у 2016 році та відмітили позитивну динаміку розвитку університету під його керівництвом.

Підбиваючи підсумки 2016 року, за результатами узагальнюючого рейтингу ректор ПолтНТУ Володимир Онищенко відзначив дипломами колективи кафедр університету в номінаціях: «Краща кафедра фахової підготовки ступеня вищої освіти магістр 2016 року»; «Краща кафедра фахової підготовки ступеня вищої освіти «бакалавр» 2016 року»; «Краща кафедра фундаментальної підготовки 2016 року»; «Комерціалізація науки 2016 року»; «Грантове фінансування та інтегрованість у світову науку 2016 року» та «Краще наукове видання 2016 року».

Також подяками Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка за особистий внесок у розвиток університету, сприяння стабільній фінансовій діяльності, безперебійне та якісне надання фінансових послуг було відзначено члена наглядової ради ПолтНТУ, начальника Полтавського відділення ПАТ «Укрсоцбанк» Юрія Шляхового та начальника ГУ Державної казначейської служби України Полтавської області Олега Чепурного.

Новорічним дарунком для науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів були виступи вихованців «Студії естрадного вокалу» Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді з номером «Новий рік в Україні».

Бажаємо у Новому році нових здобутків, миру та злагоди! Подальших успіхів у розвитку Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка й особисто кожного його працівника!

Рена Дарсанія,
ІАЦ ПолтНТУ




Додатково:

Цьогоріч на 12% зменшилася кількість студентів прийнятих на навчання до ВНЗ Полтавщини

ПолтНТУ імені Юрія Кондратюка ввійшов до Асоціації технічних університетів (АТУ, Тechnical Universities Association)

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів