Лілія Гриневич обговорила з послом США зміни в сфері освіти України « Новини « Євро Освіта
: навігація :
Болонський процес
Оцінка якості освіти
Що таке рейтинг
Зовнішнє оцінювання
Рейтинги ЗВО України
Світові рейтинги ЗВО
Інформація
ЗВО України
ТОП-10 ЗВО України
Інформація для рейтингу
: сайт :
Карта сайту
Пошук по сайту
: пошук :
 
: фотогалерея :
Конференція Міжнародної обсерваторії з визначення університетських рейтингів (IREG-5),Берлін 2010 30-09-2010 8 марта 2010 в  Варшаве состоялся круглый стол Межнародной обсерватории по академических рейтингах и достижениям IREG-4 - 14-16 июня 2009 года, Астана, Казахстан
Новини
Лілія Гриневич обговорила з послом США зміни в сфері освіти України
26-12-2016

Реформу «Нова українська школа», а також розвиток академічної мобільності та співпрацю з USAID (United States Agency for International Development) Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич обговорила з Послом США в Україні Марі Л. Йованович під час зустрічі.

Це був перший візит пані Йованович до Міністерства освіти і науки України після її призначення.

«Підтримка, яку ми отримуємо від американської сторони, має важливе значення для наших зусиль з проведення реформи і розвитку освіти. Ви вже знаєте багато про Україну, але я сподіваюся, що наша сьогоднішня зустріч дасть вам ширше розуміння змін в системі освіти», – зазначила Лілія Гриневич.

Вона детально розказала, які зміни чекають українську середню освіту в зв’язку з впровадженням Нової української школи, а також подякувала посольству США і USAID за запуск та підтримку спільних освітніх проектів у 2016 році.

Зокрема, йдеться про пілотний проект щодо вступу в магістратуру за спеціальністю «Право» з використанням технологій ЗНО, що проходив у 9 українських університетах під час вступної кампанії цього року.

«Для нас цей проект важливий не лише з точки зору підвищення якості вищої освіти в Україні, а й з огляду на виховання суспільства з нульовою толерантністю щодо корупції. Для того, щоб викорінити це явище з українського суспільства нам, в першу чергу, потрібно мати висококваліфікованих та чесних юристів», – зазначила очільниця МОН.

Заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, який також був присутній на зустрічі, зазначив, що програма обміну школярів «FLEX» є дуже важливою для України і було б добре розповсюдити цю практику на українських вчителів, які хочуть ознайомитися з освітньою системою США.

Довідково:

Проект «Справедливе правосуддя» фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і працює в Україні з жовтня 2011 року. Проект розроблений з метою продовжити ініціативи, впроваджені проектом USAID «Україна.

: анонси :
: акценти :
: зовнішнє оцінювання :
: Популярне :
: наші дані :
Контакт:
тел.:
(044) 290-41-24
(044) 290-41-24 (*122)
факс:
(044) 290-41-24
м. Київ, вул. Смілянська, 4
Карта проїзду
e-mail: inf@euroosvita.net

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на euroosvita.net обов'язкове у вигляді відкритого для пошукових систем гіперпосилання.
euroosvita.net не несе відповідальності за інформацію отриману з інших сайтів